Genel

TEB market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarına 600 TL indirim fırsatı sunuyor! Kampanya için son tarih duyuruldu…

Bankalar arasındaki kampanya yarışında güçlü bir yer tutan TEB, bu kez de alışverişlerde kazandıran kampanyasını müşterilerine sundu. Uzun yıllardır sunduğu bankacılık hizmet ve ürünlerinin yanı sıra avantajlı ve cazip kampanyalarını da sunan TEB, bu kez de market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarına yönelik 600 TL’lik indirim kampanyası ile dikkat çekti. TEB’in sunduğuı avantajlı kampanyadan yararlanalar ayrıca 1 yıl boyunca kart ücreti de ödemiyor. Bu kampanya ile TEB müşterileri market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarında 600 TL’ye kadar indirim hakkı elde ederek tasarruf sağlayabiliyor. İşte kampanya detayları…

TEB’DEN ALIŞVERİŞ İNDİRİMİ KAMPANYASI

TEB, kredi kartı başvurusunda bulunan ve başvurusu onaylanan müşterilerine market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarında 600 TL’ye kadar indirim sunuyor. Söz konusu kampanya dahilinde, TEB kredi kartı başvurusunda bulunanlar her ay 100 TL ve yılsonuna kadar toplamda 600 TL indirim hakkından yararlanabiliyor. Söz konusu kampanyada indirim hakları market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarının aylık toplamda 4.000 TL ve üzerinde yapılması ile sağlanıyor. Ayrıca kampanyadan yararlanan TEB kredi kartı sahipleri 1 yıl boyunca kredi kartı ücreti de ödemiyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin CEPTETEB ile başvuruda bulunması gerekiyor.

TEB 600 TL İNDİRİM KAMPANYASINDA DETAYLAR

TEB’in sunduğu 600 TL’ye varan indirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin CEPTETEB uygulaması üzerinden ya da CEPTETEB internet şubesinden, şube ve çağrı merkezi kanallarından TEB kredi kartı başvurusunda bulunması gerekiyor. 1 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında belirtilen yollarda kredi kartı başvurusunda bulunan ve başvuruları onaylanan müşteriler söz konusu kampanyadan yararlanabiliyor.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin 30 Eylül 2022 tarihine kadar katılım sağlaması gerekiyor. Ayrıca kampanyaya SMS ile katılmak isteyenlerin CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” seçeneğinin yanı sıra “KART” yazıp 4616’ya SMS göndermesi gerekiyor.