Gündem

Simge Sağın paylaştı; sosyal medyada yorumlar coştu da coştu! Ünlü isimler övgü için resmen sıraya girdi… “İrem Derici ne alaka?”

Müzik piyasasına kazandırdığı “Miş Miş”  şarkısı ile 2015 yılından bu yana popülaritesini günden güne artırmaya devam eden Simge Sağın, tatile çıkmıştı. Kısa bir süre önce “Kısaca” isimli parçasını yayınlayan Simge Sağın, tatilini bitirdi. İstanbul’a döner dönmez tatilinden kareleri takipçileriyle paylaşmaya devam eden Simge Sağın, özellikle bir pozu ile herkesi şaşırttı. İrem Derici’nin de dikkatini çeken o poza, gelen yorum ise, şaşkınlığı iki kay artırdı.

SİMGE SAĞIN TATİLİNDEN YENİ KARELER PAYLAŞTI

Bir süredir tatilde olan 41 yaşındaki Simge Sağın, tatilden pek çok anı takipçisiyle paylaşmayı ihmal etmedi. Geçtiğimiz günlerde pembe mayokinisi ile bir paylaşım gerçekleştiren Simge Sayın, hiç yaşını göstermemesi ve fit görüntüsü ile sosyal medya platformlarına damga vurmuştu. Sosyal medya kullanıcılarının övgü ve beğeniye boğdu o pozların ardından Simge Sağın’dan yeni bir poz daha geldi.

SİMGE SAĞIN TATİLDEN GERİ DÖNDÜ

Tatilini tamamladığını duyuran Simge Sağın, geçtiğimiz gün siyah bikinisi ile bir paylaşım gerçekleştirdi. Simge Sağın’ın denizin önünde verdiği pozlardan oluşan fotoğraflarına yoğun bir ilgi göstere sosyal medya kullanıcıları, ünlü şarkıcıyı adeta beğeniye boğdu. Övgü dolu yorumların da alt arda sıralandığı Simge Sağın’ın o fotoğrafına ünlü isimlerden de yorum gecikmedi.

İREM DERİCİ’DEN YORUM GECİKMEDİ

Simge Sağın’ın tatil pozları sosyal medyanın gündemine yer almaya devam ederken, ünlü şarkıcının pozlarına övgü dolu yorumlar yapan sadece hayranları olmadı. Meslektaşlarından da övgü dolu yorumlar alan Simge Sağın’ın fotoğrafının altına yorum yapan isimlerden biri de İrem Derici oldu. Simge Sağın’ın fotoğrafına ve fiziğine hayranlığını dile getiren İrem Derici, yorumunda; “Belinin kıvrımına kurban diye ben…” ifadelerini kullandı.