Gündem

Dünyaca ünlü top model Heidi Klum, genç kalmanın sırrını açıkladı: çok basit, herkes yapabilir! “Sadece güneş kremi sürün…”

Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği starlardan biri olan Heidi Klum, America’s Got Talent isimli yarışma programının jüri üyeliğini üstlenmesinden bu yana daha da popüler hale geldi. Geçtiğimiz günlerde gençlik sırrı ile ilgili oldukça güldüren bir şaka yapan Heidi Klum, bu kez gerçek sırrını ortaya koydu.

BACAĞINI SİGORTALATMASI İLE GÜNLERCE KONUŞULMUŞTU

Bacaklarını 2 milyon dolara 2015 yılında sigortalatan Alman model Heidi Klum, bu hareketi ile tüm dünya kamuoyunda günlerce kendisine yer bulmuştu. Bu işlemin ardından The Ellen DeGeneres Show programına katılan Heidi Klum, “Küçükken camın üstüne düşmüştüm ve dolayısıyla bir bacağımda büyük bir yara izi var” demiş ardından ise, yara izli olan bacağını daha düşük değere sigorta yaptırdığını itiraf etmişti.

GENÇLİK SIRRI İLE HERKESİ ŞAŞIRTMIŞTI

Tokio Hotel adlı müzik grubunun gitaristi ve solisti Tom Kaulitz ile evli olan 49 yaşındaki Heidi Klum, kendisinden 17 yaş küçük olan eşi ile bir süredir tatildeydi. Tatilde bikinili görüntülerinin objektiflere yansımasıyla birlikte tüm dünya kamuoyunun ilgisini çeken Heidi Klum, genç ve fit görüntüsü ile adeta dudak ısırtmıştı. Bu görüntülerin basına sızmasının ardından sık sık gençlik sırrının sorulduğu öğrenilen Heidi Klum, Daily Pop isimli basın kuruluşuna konuşmuş ve 32 yaşındaki eşi Tom Kaulitz’e işaret ederek; “Onun genç kanını emiyorum, yaptığım şey bu. Bir vampir gibi” sözlerini kullanmış ve yaptığı şaka ile tatilde kendilerinin öpüşürken, çekilen fotoğraflarına göndermede bulunmuştu.

GENÇ KALMAK İLE İLGİLİ ASIL TAVSİYESİNİ VERDİ

Eşi Tom Kaulitz ile ilgili yaptığı şakanın gündem olmasının ardından takipçilerine gerçek bir tavsiyede bulunan Heidi Klum, geçtiğimiz gün bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda genç kalmanın asıl sırrını açıklayan eski Victoria’s Secret modeli Heidi Klum, paylaşımın altına düştüğü tavsiyesinde; “Asla şimdi olduğumuz kadar genç olamayacağız, bu yüzden şu anda yaşasak iyi olur. Şu anda yaşamayı seviyorum ve benim için bu güneş ve eğlenmek demek. Sadece güneş kremi sürün” ifadelerini kullandı.