Bilim, TeknolojiEditörün SeçtikleriEkonomiGündem

Halkbank mobil uygulaması çöktü! Milyonlarca müşteri mağdur oldu: Halkbank mobil uygulaması ne zaman düzelecek?

Gelen bir son dakika haberine göre ülkemizin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında olan Halkbank’ta erişim sorunu yaşanıyor. Pek çok kişi bugün maaş günü olmasının yanı sıra bankanın mobil uygulamasına erişim sağlanamaması sebebiyle mağdur oldu. Peki, Halkbank mobil uygulaması çöktü mü? Halkbank mobil uygulaması ne zaman düzelecek?

Halkbank çöktü mü? Sorusu günün en sık araştırılan konuları arasında yerini aldı. Öyle ki konu Twitter üzerinde de gündem oldu. 15 Ağustos Pazartesi günü Halkbank mobil uygulama sorunu ne zaman düzelecek? Halkbank neden açılmıyor?

HALKBANK NEDEN ÇÖKTÜ?

Gelen bilgiye göre 15 Ağustos Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren pek çok kişi Halkbank uygulamasına giriş yapamıyor. Uygulama kullanıcıları konuyla ilgili şikayetlerini sosyal medya üzerinden dile getiriyor. Son 24 saat içerisinde gelen rapora göre çok sayıda kullanıcı uygulamaya erişim sağlayamıyor.

HALKBANK NE ZAMAN AÇILACAK?

Halkbank sabah saatlerinde çöktü. Meydana gelen çökme ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Meydana gelen sorunun kısa süre içerisinde çözüleceği tahmin ediliyor. Halkbank mobil uygulaması kullanıcılarının şimdilik uygulamayı kullanmayacağı ve sorun giderilene kadar bir çözüm olmadığı ifade ediliyor.

GELİŞMELER OLDUĞU SÜRECE SİZLERE AKTARIYOR OLACAĞIZ..