Editörün SeçtikleriEkonomi

PTT çok büyük kampanya başlattığını duyurdu: Herkes yararlanabilecek! Ay sonunda sona erecek

PTT tarafından son dakika açıklaması yapıldı. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için PTT’den güzel haber geldi. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için kampanyanın 31 Ağustos tarihine kadar devam edeceği belirtildi. 40 bin TL’ye kadar verilecek olan kredi ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabileceksiniz.

PTT aracılığı ile kredi kullanmak isteyenler için güzel haber geldi. 31 Ağustos tarihine kadar PTT üzerinden kredi kullanabileceksiniz. 40 bin TL’ye kadar verilecek olan krediler için başvurularınızı dilediğiniz zaman yapabileceksiniz. Nakit kredi kampanyası ile ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için 3 ay ertelemeli fırsattan da yararlanabilecekleri belirtildi.

5 DAKİKA İÇİNDE SONUÇ ALABİLİRSİNİZ

Başvurularınızı size en yakın PTT şubesinden yapabilirsiniz. Kimlik ve gelir belgesi ile danışmadan başvuru yapabilirsiniz. Kredi başvuru formunu doldurduktan sonra 5 dakika içerisinde sonuç alabileceksiniz.

EMEKLİLER DE YARARLANABİLECEK

PTT aynı zamanda emekli vatandaşlar için de ödeme yaptığını belirtti. Emekli olan vatandaşların da yararlanabileceği çeşitli kredi kampanyaları bulunuyor. Maaşınızı PTT’den alıyor ya da maaşınızı buraya taşımak istiyorsanız Aktif Bank Emekli Kredisinden yararlanabilirsiniz.

SMS İLE DE BAŞVURABİLİRSİNİZ

Sms ile kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, PTT, yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak, 30 50 numarasına kredi gönderin. Onaylanan kredi hızlı bir şekilde sizlere sonuç olarak gelecekte onaylanan bu tutar aynı gün içinde PTT şubeleri üzerinden sizleri kullandırılacaktır.