Editörün SeçtikleriEkonomiEmlak

Halkbank acil satışa çıkardı! 4+1 evi bir daha asla bu fiyata alamazsınız: 51 bin TL’ye 130 metrekare apartman dairesi

Son dönemlerde artış gösteren kira ve ev fiyatlarından sonra vatandaşlar bankaların satışa çıkardığı evleri takip etmeye başladı. Artan fiyatlardan sonra çok sayıda kişi ev alma hayalinden vazgeçmek zorunda kaldı. Ancak hayalinizdeki eve ulaşmak artık o kadar zor değil. Çünkü bankalar icraya düşen evleri değerinin çok çok altında bir fiyata satışa çıkarıyor.

Ev almak isteyenler için görülmemiş bir fırsat sunuldu. Kamu bankalarından olan Halkbank icra ile 4+1 evi 51 bin TL’den satışa çıkaracağını açıkladı.

TEMİNAT BEDELİ BİN 530 TL

Ev almak isteyenlere Halkbank açıklama yaptı. Yepyeni kampanyaya göre 130 metrekare ev sadece 51 bin TL’den satışa çıktı. Evi satın almak isteyenlerin ihaleye katılması gerekiyor. İhale usulü evi satın almak için ilk başta ödenmesi gereken katılım bedeli 1.530 TL olarak açıklandı. Evin diyarbakır2ın Ergani ilçesine bağlı Kemaliye Mahallesi’nde olduğu belirtildi.

EVİN ÖZELLİKLERİ

Ev için yapılan açıklamada evin özellikleri şu şekilde belirtildi:

“Değerleme Konusu 50/100 Arsa Paylı, 1 Nolu Bağımsız Bölüm Zemin Katta Konumludur. Taşınmaz Projesine Göre Brüt 133 M2 Kullanım Alanlı Olup, Mahallindeki İncelemelere Göre Brüt 90 M2 Kullanım Alanlı Olup, Mesken Vasfındadır. Taşınmazın Mahallindeki İncelemelere Göre; Antre, 4 Oda, 1 Banyo, Wc, Kiler Hacimlerinden Oluşmaktadır. Oda Zeminleri Beton Kaplama, Duvarlar Kireç Boya İle Boyalıdır. Banyo Ve Mutfak Alanları Belirsiz Olup, Arka Odanın Zeminin De Alaturka Wc Bulunmaktadır”

EVİN DİĞER BİLGİSİNE VE ÖZELLİKLERİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ