Editörün SeçtikleriEkonomi

Bir banka daha yeni müşteri olacaklara müjde verdi: Hesabını aç, 7500 TL ödeme al! Son gün yaklaştı!

Bankalar arasındaki kampanya yarışlarında Akbank, en büyük kozlarından birini oynadı! Akbank, Mobil uygulama üzerinden ilk kez Akbank müşterisi olanlara “Hoş Geldin Kredisi” ile kampanyasını sunuyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar ve ihtiyacını karşılamak için bankaların sunduğu kredi tekliflerini araştıranlar, Akbank’ın sunmuş olduğu cazip kredi teklifini inceliyor. Bu kredi kampanyası ile uygun faiz oranları ve uygun geri ödeme koşulları sunulurken, 7.500 TL’ye kadar anında ödemeler de hesaplara yatırılıyor. Akbank Mobil uygulaması üzerinden müşteri olanlara, %0,99 faizli 7.500 TL’ye kadar kredi imkanı sağlanıyor. İşte detaylar…

Bir banka daha yeni müşteri olacaklara müjde verdi: Hesabını aç, 7500 TL ödeme al! Son gün yaklaştı!

AKBANK’TAN YÜZDE 0,99 FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI

Akbank’ın “Hoş Geldin Kredisi” kampanyası 2 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı Olmak İstiyorum” adımının takip ederek sadece ilk kez ve uzaktan müşteri edinim sürecini tamamlayıp Akbank müşterisi olanlara sunuluyor. Kredi başvuruları da Akbanklı Ol sürecinin tamamlanmasından sonra Akbank Mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Daha önce Akbank müşterisi olanlar söz konusu kampanyadan yararlanamıyor. Tüm Akbank müşterileri, müşteri olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0,99 faizli ihtiyaç kredisine başvuruda bulunabiliyor.

Bir banka daha yeni müşteri olacaklara müjde verdi: Hesabını aç, 7500 TL ödeme al! Son gün yaklaştı!

AKBANK HOŞ GELDİN KREDİSİ KAMPANYA DETAYLARI

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan Akbank müşterileri, süreç sonrası belgeleri ile Akbank şubesine giderek başvuruda bulunabiliyor. Ayrıca kredi talepleri, Akbank tarafından yapılan değerlendirmede uygun bulunursa onaylanıyor ve onaylanan krediler Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler aracılığıyla kullanılabiliyor. Kampanya dahilinde sunulan minimum kredi tutarı 1.000 TL ve maksimum kredi tutarı da 7.500 TL olarak belirleniyor. Bu kredilerde vade süresi ise 12 ay olarak belirleniyor ve gerekli şartları karşılayarak kredi başvurusunda bulunanlara %0,99 faiz oranı ile bu krediler sunuluyor.