Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emeklilere 7.500 TL para veriliyor! 3 gün içinde hesaplara yatıyor: ATM’lerden alabilirsiniz

Türkiye’de milyonlarca emeklinin maaşına Temmuz ayından geçerli olmak üzere yüzde 42.35 zam yapılmıştı ve zammın ardından bankaların emeklilere verdikleri promosyon tutarlarına da zam yapıldığı bildirildi. Bankalar birbirinden farklı rakamlarla vatandaşların karşısına çıkarken Yapı Kredi verdiği promosyon tutarıyla diğer bankaların bir adım önüne geçtiği bildirildi.

EMEKLİLERE 7.500 TL VERİLİYOR

Türkiye’de milyonlarca emeklinin maaşına Temmuz ayından geçerli olmak üzere yüzde 42.35 zam yapılmıştı ve zammı Yapı Kredi’den yapılan bilgilendirmede göre emekli vatandaşlar, aylıklarını 2 Ağustos 2022 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında üç yıl boyunca Yapı Kredi’den almayı taahhüt ederse 7 bin 500 TL’ye kadar nakit promosyon fırsatı kazanacağı belirtilerek kimlere ne kadar ödeme yapılacağı da paylaşıldı.

Tüm bunlarla beraber emekli maaşı 1499 TL’ye kadar olan vatandaşlar 4 bin 850 TL promosyon ödemesi yapılacağı paylaşıldı ve emekli maaşı 1500 TL ile 2 bin 499 TL arasında olanlara ise 6 bin TL promosyon ödemesi yapılacağı aktarıldı.

EK ÖDÜL DE VERİLİYOR

Ayrıca Emekli maaşı 2 bin 500 TL üzerinde olanlar ise 7 bin 250 TL nakit promosyon ödenecek.

Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 100 TL ek nakit ödül ödenecek.

Banka tarafından yapılan duyuruda 7 bin 500 TL’ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon/ek nakit ödül başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeleri aracılığı ile yapılabileceği vurgulandı.