Emlak

Vakıfbank, az önce duyurdu: İzmir, Antalya, Şanlıurfa… Her ilde 280 bin TL’den başlayan ev ve dükkanlar satılacak!

İcradan kon ut ve işyeri satışlarına devam eden Vakıfbank, bugün üç büyükşehirden konut ve işyerlerini satışa koydu. Fiyatları 280 bin TL’den başlatan Vakıfbank, her gayrimenkulün ihalesinin başladığını ilan etti.

VAKIFBANK, İZMİR’DE 2+1 DUBLEKS DAİRE SATIŞA ÇIKARDI

Yeni ihalelerini başlatan Vakıfbank, bugün İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinde yer alan bir dubleks daire için ilan verdi. İcradan satışa koyduğu bu dubleks dairenin Karşıyaka ilçesinin Cumhuriyet mahallesinde yer aldığını belirten Vakıfbank, dairenin kullanım alanını 120 metrekare olan ilan detayına ekledi. Oda sayısı açısından 2+1 olan bu dairenin ihalesini 1,5 milyon TL’den başlatan Vakıfbank, ihaleye teminat olarak ise, 90 bin TL istedi.

VAKIFBANK, ŞANLIURFA’DAN 1+1 DAİRE SATIŞA KOYDU

Yeni ihaleleri incelendiğinde Vakıfbank’ın yeni icradan satışa çıkardığı ikinci konutun Şanlıurfa’da yer aldığı görüldü. Şanlıurfa ilinin Viranşehir ilçesinden satışa bir apartman dairesi koyan Vakıfbank, apartman dairesinin ilçenin Kışla mahallesinde yer aldığını belirtti. Kışla mahallesindeki bu apartman dairesinin oda sayısını 1+1 olarak ilan eden Vakıfbank, apartman dairesinin kullanım alanını ise 74 metrekare olarak açıkladı. Bu konut için ihale başlangıç bedeli 280 bin TL iken; ihaleye katılım bedeli ise, 16 bin 800 TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK, ANTALYA’DAN ASMA KATLI DÜKKAN İÇİN İHALEYİ BAŞLATTI

Vakıfbank’ın satışa yeni çıkardığı son gayrimenkul Antalya ilinden satışa kondu. Bugün itibariyle ihalesini başlattığı asma katlı dükkan için detaylı bir ilan yayınlayan Vakıfbank, Antalya ilinin Manavgat ilçesinin Çağlayan ilçesinde bulunan dükkanın kullanım alanını ilan detayına 181 metrekare olarak ekledi. Bu dükkan için ihaleyi 1 milyon 490 bin TL’den başlatan Vakıfbank, bu dükkanın ihalesine katılacak olan vatandaşlardan ihale katılım bedeli olarak ise, 89 bin 400 TL teminat bedeli talep etti.