Gündem

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında büyük gün geldi çattı; herkes önlüklerini aldı! İşte MasterChef’in bu sezonki ilk 16’sı…

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye 2022 yarışması, bir süredir merak ile beklenilen ana kadrosunu oluşturdu. Heyecanlı eleme turlarında sona gelen MasterChef Türkiye 2022 yarışması, dün son yarışmacısını da kadroya aldı. Bugün itibariyle asıl yarışına başlayacak olan MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının bu seneki kadrosu da şekillendi.

MASTERCHEF’TE SON İSİM DE BELLİ OLDU

Bir süredir asıl yarışı için kadro seçen MasterChef Türkiye 2022 yarışması, kadro seçimlerinin sonuna geldi. Dün akşam ekranlara gelen MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının yeni bölümünde kadroya girecek olan 16’ncı isim de belli oldu. İsimlerin önlüklere yazılmaya başladığı MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında önlüğünü alan son isim Kıvanç olurken; MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının bu sezonki yarışmacı kadrosu da netleşti.

MASTERCHEF’TE ANA KADRO SON YARIŞTAN SONRA ŞEKİLLENDİ

Ana kadro elemeleri için yarışmacılarını üç zorlu etaptan geçiren MasterChef Türkiye 2022 yarışması, ilk etabın ardından üçlü düello yarışlarını ekranlara getirmiş, sonra ise, çoklu düellolar ile bir bir ana kadrosunu şekillenmişti. Ana kadrosunu son ismi dün alan MasterChef Türkiye 2022 yarışması, bu sezonki yarışında; Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih, Büşra, Fatma Nur, Tayfun, Yağız, Burak, Kaan, Burak Kaya, Dilan, Barış ve Kıvanç isimlerinin yarışacağını seyircisi ile paylaştı.

BUGÜN ASIL YARIŞ BAŞLIYOR

Ana kadrosunun belirlenmesinin ardından asıl yarışına başlamak için geri sayıma geçen MasterChef Türkiye 2022 yarışması, tamamladığı eleme turlarının ardından asıl yarış için tarih verdi. Hafta boyunca TV8 ekranlarındaki yerini alan MasterChef Türkiye 2022 yarışması, bugün itibariyle asıl yarışın başlayacağını duyurdu. Heyecanlı konsept yarışları ile seyirci karşısına çıkmaya devam edecek olan MasterChef Türkiye 2022 yarışması, hafta içi her gün saat 20.00’da başlıyor.