Emlak

Bir işyeri, bir konut: 787 bin 500 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa çıktı! Üstelik ikisi d büyükşehirde, ikisi de Ziraat Bankası’ndan satışta!

İcradan satışa çıkardığı gayrimenkullerin listesini güncelleyen Ziraat Bankası, listesine büyükşehir olan Balıkesir ve Antalya’dan da gayrimenkuller ekledi. Balıkesir’den bir konutu satışa çıkaran Ziraat Bankası, Antalya’dan ise, bir işyeri için ihale sürecini başlattığını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI, BALIKESİR’DEN 787 BİN 500 TL’YE KONUT SATIŞA ÇIKARDI

Yeni satışa çıkardığı gayrimenkulü arasına Balıkesir ilinden bir gayrimenkul ekleyen Ziraat Bankası, Balıkesir ilinin sevilen ilçesi Burhaniye’nin Cumhuriyet mahallesinde yer alan bir konut için ihale sürecini başlattı. Konutun tipini müstakil olarak kamuoyuna bildiren Ziraat Bankası, konut ile ilgili yayınladığı ihale ilanı içerisinde konutun genişliğini ise, 64 metrekare olarak duyurdu. Bu ilanda konutun ihale başlangıç bedeline de yer veren Ziraat Bankası, satışta olan bu müstakil konutu ihaleye sadece 787 bin 500 TL’den açtı.

ZİRAAT BANKASI, ANTALYA’DA 4 MİLYON 242 BİN 500 TL’YE DEPO SATIŞA KOYDU

Balıkesir ilinden yeni satışa çıkardığı konutun yanı sıra geçtiğimiz günlerde yeni bir işyerini daha icradan satışa çıkardığı gayrimenkulleri listesine ekleyen Ziraat Bankası, bu işyerini ise, Antalya’dan satışa çıkardı. Antalya ilinin Manavgat ilçesinin Hocalar mahallesinde yer alan bu işyerinin depo ve antrepo olarak kullanıma uygun olduğunu yayınladığı ilan ile kamuoyuna bildiren Ziraat Bankası, satışa çıkardığı gayrimenkulün genişliğini ise, 352 metrekare olarak ilan etti. Bu detayların yanı sıra gayrimenkulün ihale başlangıç bedelini de kamuoyu ile paylaşan Ziraat Bankası, Antalya ilindeki depo için ihaleyi 4 milyon 242 bin TL’den açtı. Öte yandan Ziraat Bankası’nın iki ihale için de istediği katılım bedeli, ihale başlangıç bedelinin yüzde 6’sı olarak duyuruldu.