Emlak

Vakıfbank 3 adet işyerini hem de o şehirden 50 bin TL’nin altında satışa çıkardı! Bu fiyatlar kaçarsa üzülürsünüz…

Birbirinden uygun fiyatlar ile işyeri satışları gerçekleştirmeye devam eden Vakıfbank, Aydın ilinden üç yeni işyerini icradan satışa çıkardı. İşyerlerinin ihale başlangıç bedelleri ile dikkat çeken Vakıfbank, bu üç işyerinin bedelini de 50 bin TL’nin altında belirledi.

VAKIFBANK, AYDIN İLİNDEN 30 BİN TL’YE İŞYERİ SATIŞA ÇIKARDI

Aydın ilinden satışa çıkardığı gayrimenkuller arasındaki özellikle 50 bin TL’nin altında ihale başlangıç bedeline sahip olan gayrimenkuller ile dikkat çeken Vakıfbank, bu gayrimenkullerden ilkini Aydın ilinin Nazilli ilçesinin Turan mahallesinden satışa koydu. Depo olarak kullanıma uygun 42 metrekarelik bir işyeri satışa koyan Vakıfbank, bu işyerinin ihale başlangıç bedelini ise, 30 bin TL olarak belirledi.

VAKIFBANK, AYDIN İLİNDEN 41 BİN TL’YE İŞYERİ SATIŞLARINA BAŞLADI

Aydın ilinden bu ay onlarca işyeri satacak olan Vakıfbank, 50 bin TL’nin altında kalan ikinci işyerini de şehrin gözde ilçesi Nazilli’den satışa çıkardı. Aydın ilinin Nazilli ilçesine bağlı olan Turan mahallesinde bulunan bu işyerinin depo olarak kullanılabileceğinin altını çizen Vakıfbank, deponun kullanım alanını ise, kamuoyuna 55 metrekare olarak bildirdi. Öte yandan Vakıfbank’ın bu işyeri için istediği ihale başlangıç bedeli yalnızca 41 bin TL oldu.

VAKIFBANK’IN AYDIN’DAKİ SON İŞYERİNİN BEDELİ SADECE 47 BİN TL

Aydın’dan satışa koyduğu 50 bin TL’nin altındaki son gayrimenkulü de Nazilli ilçesinden satışa çıkaran Vakıfbank, yine ilçenin Turan semtinde yer alan bir işyeri için ihale ilanı verdi. Aydın ilinin Nazilli ilçesinin Turan mahallesinde yer alan bu işyerinin genişliğini 65 metrekare olarak ilan eden Vakıfbank, işyerinin depo olarak kullanıma uygun olduğunu da yayınladığı ihale ilanında belirtti. Bu depo için oldukça düşük bir ihale başlangıç bedeli belirleyen Vakıfbank, ihaleyi 47 bin TL’den açtı.