EkonomiGenel

Kart sahiplerine hediye edilecek: Eylül ayının ortasına kadar başvuru yapmanız gerekiyor!

Kart sahiplerine hediye edilecek. İnternetten alışveriş yapanlara özel duyuru geldi. Kampanya açıklaması Bonus tarafından yapıldı. Kampanyanın 20 Ağustos 2022 – 15 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olduğu açıklandı.

Bonus kullanıcılarını mutlu edecek fırsatın detayları belli oldu. N11 tarafından hazırlanan kampanyaya SMS veya BonusFlaş’la katılarak, www.n11.com, m.n11.com veya n11 mobil uygulamasından tek seferde yapılan, taksitli ve tek çekim 750 TL – 1.249,99 TL arası alışverişlerde 50 TL, 1.250 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL n11’de geçerli n11 bonus kampanyası yapılacak.

Kampanyaya Katılım ve Koşullar

Kampanyaya katılarak www.n11.com ve n11 mobil uygulamasından ödemesini GarantiPay ile tamamlayanlara ise 750 TL – 1.249,99 TL arası alışverişlerde 75 TL, 1.250 TL ve üzeri alışverişlerde 125 TL n11 bonus yüklenecektir.

Kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için Hemen Katıl butonu tıklanmalı veya SMS ile katılmak için “N11AGUSTOS” yazarak 3340’a SMS gönderilmesi gerekmektedir. İlk alışverişten önce katılım yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Türk Telekom aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,48 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS’leri Garanti BBVA Bankası tarafından karşılanır.

GarantiPay; BonusFlaş kullanıcılarının internet üzerinden yapacakları alışverişleri kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve güvenli olarak tamamlamalarını sağlar. GarantiPay özelliği n11 mobil uygulamasında ve www.n11.com desktop versiyonunda bulunmakta olup, mobil web sitesinde (m.n11.com) bulunmamaktadır.

Alışveriş sepetinizi www.n11.com’dan veya n11 mobil uygulamasından oluşturun, ödeme sayfasına geldiğinizde ödeme seçenekleri içerisinden GarantiPay’i seçin. Açılan ekranda Garanti Bankasında kayıtlı telefon numaranızı veya TC Kimlik numaranızı girin. Telefonunuza BonusFlaş’tan bildirim gelecektir, gelen bildirimi açarak veya doğrudan BonusFlaş Ödemeler bölümünden işleminizi görüntüleyebilirsiniz.

Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecek ve en fazla 125 TL n11 bonus kazanabilecektir. Bonus yüklemesi için yapacağınız ilk alışveriş dikkate alınacaktır.

Kampanyaya Garanti Bonus, Garanti Bonus Business Card, Easy, Money Bonus, Bonus Sanal kartlar, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kartları dahildir.

Garanti Paracard, Shop&Fly, Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları, American Express kartlar, Altın Bonus, Igaranti, Paracard Sanal kartlar ve bonus kullanımları ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya dahilinde kazanılan n11 bonus, 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında, www.n11.com, m.n11.com veya n11 mobil uygulamasından aynı kartla yapılan harcamalarda kullanılabilecektir. Kazanılan bonus kullanılmadığı takdirde 1 Kasım 2022 tarihinde geri alınacak.