Genel

Haftanın ilk iş gününde büyük zarar ettirdi: Çok büyük düşüş yaşandı! Yüzde 69..

Son dönemlerde yatırım yapanlara kötü haberler gelmeye devam ediyor. Gelen bir son dakika haberine göre kripto para piyasalarında düşüşler hız kesmeden devam ediyor. Özellikle haftanın ilk iş gününde kripto para piyasası yatırımcısına büyük zarar verdi.

Sürekli boğa tuzaklarına sahne olan kripto para piyasalarında sert satışlar yaşandı. Lider para birimi olarak adlandırılan Bitcoin tarihi zirvesinden yüzde 69 oranında uzaklaştı. Bu düşüşlere ana sebep olarak boğa tuzakları, Rusya Ukrayna savaşın etkileri ve FED’in faiz hamlesi gibi nedenler gösteriliyor.

Kripto para piyasasının üzerindeki kara bulutlar ne yazık ki bir türlü dağılmıyor. Tarihi zirvelerden çöküş yaşayan ve uzun süredir diplerde olan Bitcoin gerilemeye devam ediyor.

HIZLI DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

Yaşanan sert düşüşler sonrasında yatırımcıların kripto paralarına olan güveni resmen tamamen bitmiş durumda. Başta Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş olmak üzere enerji problemi, doların yükselmesi, ekonomik çalkantılar, faiz artırımı ve altındaki yükseliş beklentisi kripto paralarının daha da düşmesine neden oluyor.

BITCOIN SERT GERİLEDİ

25 bin doları test etme ümidiyle harekete geçen Bitcoin küresel piyasalardaki oynaklıkla gerilemeye başladı. Tarihi zirvesinden yüzde 69 geride işlem gören lider kripto para birimi Bitcoin bugün yüzde 1.5 civarında primle 21 bin 440 dolar seviyesinde işlem görüyor.

KRİPTO PARALARDA BOĞA TUZAKLARI DEVAM EDİYOR

Kripto paraları Boğa tuzakları hırpalamayı sürdürüyor. Hafif yükseliş yaratıp ardından da sert satış yaparak ucuzdan kripto varlık almak isteyen boğalar uzun zamandır piyasayı manipüle ediyor. Meydana gelen olumsuz durumlar sebebiyle yatırımlarını daha fazla kaybetmek istemeyen yatırımcılar farklı yatırım araçlarına geçmeyi tercih etmeye başladı.