Gündem

Müge Anlı’ya Yeni Sezon Öncesinde Eski Dostundan Darbe: “İkisinin De Kıymeti Yok Benim İçin…” Arif Verimli İlk Kez Konuştu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına aldığı ani bir karar ile veda eden Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, verdiği karar sonrasında kısa bir mesaj ile ayrılığını duyurmuş, ancak ayrılık nedenine ilişkin herhangi bir açıklama gerçekleştirmişti. Verimli, ayrılığının üzerinden geçen aylardan sonra Yasemin Özçelik’e konuştu.

SOSYAL MEDYA MESAJI İLE AYRILDIĞINI DUYURMUŞTU

Geçtiğimiz sezonun başında aniden Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılma kararı alan Prof. Dr. Arif Verimli, aldığı kararı sosyal medya hesabından yaptığı; “2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan’a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım’a çok teşekkür ederim. Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum. Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum… Saygılarımla…” paylaşımı ile duyurmuştu. O paylaşımın ardından herhangi bir açıklama gerçekleştirmeyen Verimli, ayrılık sebebi olarak, üstü kapalı bir şekilde programda yer alan diğer uzman Prof. Dr. Şevki Sözen’i işaret etmişti.

AYRILIĞI İLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

Ayrılığına ilişkin ilk kez konuşan Prof. Dr. Arif Verimli, Yasemin Özçelik’in sunduğu YouTube programında çarpıcı açıklamalara imza attı. Konuyla ilgili açıklamalarında Müge Anlı’ya olan kırgınlığını dile getiren Verimli, kendisine sorulan bir soru üzerine; “Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Şevki Sözen Bey her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, şunu yaptık, bunu yaptık, hiç dinlemedi arkadaşımız” dedi. Ardından Yasemin Özçelik’in “Daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı Şevki Sözen mi?” sorusunu yanıtlayan Verimli, “Valla ikisinin de kıymeti yok benim için” diyerek, herkesi şaşkına çevirdi. Öte yandan Verimli, Müge Anlı’nın düğüne çağrılmadığını da program esnasında ile getirdi.