Editörün SeçtikleriGündem

Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç’un Düğününe Sadece İki Gün Kaldı; Mekan, Saat Hepsi Belli! Hele O Gelinliğin Fiyatı…

Geçtiğimiz ay nişanlanan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, düğün için geri sayıma başladı. Sadece iki gün sonra evlenecek olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin düğününe ilişkin her şey ortaya çıkarken; sürpriz hiçbir şey kalmadı.

DÜĞÜN 26 AĞUSTOS’TA İSTANBUL’DA

Nişanların dan bu yana merak ile takip edilen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin düğün günü yaklaştı. Bu cuma evlenecekleri bilinen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin düğün mekanı öğrenilmemişti. Düğüne iki gün kala Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin nerede hayatlarını birleştireceği ortaya çıktı. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin düğünü Six Senses Kocataş Mansions Otel’de gerçekleşecek.

DEMET ÖZDEMİR İLE OĞUZHAN KOÇ ÇİFTİNİN DÜĞÜN HEDİYELERİ HAZIR

Geçtiğimiz günlerde Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin aşklarının sonsuzluğunu sembolize etmesi için birbirlerine düğün hediyeleri vereceği öğrenilmişti. Demet Özdemir’in düğün hediyesi çok geçmeden ortaya çıkmış ve ünlü oyuncu tercihini dünyaca ünlü bir saat markasından yana kullanmıştı. Sevgilisi Oğuzhan Koç için paraya kıyan Demet Özdemir, düğün hediyesi olarak “Hollywood saati” olarak bilinen milyon TL’lik bir saat beğenmişti. Bu kez Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e vereceği aşk hediyesi belli oldu. Ünlü şarkıcı da sevgilisi için kesenin ağzını açtı. Oğuzhan Koç, düğün hediyesi olarak özel yapım bir mücevher tercih etti. Mücevherin değerinin ise, yaklaşık 2 milyon TL olduğu öğrenildi.

DEMET ÖZDEMİR’DEN TAKİPÇİLERİNE 200 BİN TL’LİK GELİNLİK JESTİ

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin düğünlerine ilişkin en çok merak edilen konulardan biri de ünlü oyuncunun giyeceği gelinlikti. Düğüne iki gün kala Demet Özdemir’in düğününde toplamda 200 bin TL değere sahip üç ayrı gelinlik giyeceği öğrenildi. Gelinliklerden ikisi Eda Güngör ve Nihan Peker imzalı özel bir tasarım iken; diğer gelinliğin ise, dünyaca ünlü gelinlik markası olan Alexander McQueen’e ait olduğu öğrenildi. Öte yandan Demet Özdemir’in gelinliklerinden birini düğününden sonra takipçilerinden birine hediye edeceğini açıkladı.