Editörün SeçtikleriGündem

İbrahim Tatlıses, Bir Kez Daha Ölüm İle Burun Buruna Kaldı; Aracı Çarpıştı, Kurtarılması Saatler Aldı! İlk Açıklama Tatlıses’in Oğlundan Geldi!

Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiği bir yayın sonrası uğradığı saldırı nedeniyle uzunca yıllar hastalıkla mücadele eden İbrahim Tatlıses, 9 yıl sonra ekranlara çıkacak kadar toparlanmıştı. Bugün bir trafik kazası geçiren ünlü türkücü, bir kez daha ölümün kıyısından dönerek, sevenlerinin yüzünü güldürdü.

İBRAHİM TATLISES BİR KEZ DAHA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

İbrahim Tatlıses’in de içinde olduğu araç, Muğla’nın Bodrum ilçesinde saat 10.50’da Ortakent yönünde seyir halindeyken bir kamyon ile çarpıştı. İbrahim Tatlıses, kamyon şoförü Gültekin Gülsoy, polis memuru Alper Arıcıoğlu gibi isimlerin yer aldığı 6 kişi yaralandı. Kazadan sonra araçta sıkışıp, zor anlar yaşadığı öğrenilen İbrahim Tatlıses, bölgeye gelen sağlık ekipleri sayesinde araçtan çıkarıldı. Kısa süreli aracın yanma tehlikesiyle de karşı karşı kalan İbrahim Tatlıses’in kurtarılma çalışmalarını çocukları İdo, Dilan ve Ahmet de olay yerinde takip ettiği. Hastaneye üzerinde beyaz bir örtü ile getirilen İbrahim Tatlıses’in görüntüsü endişe vericiyken, durumun iyi olduğu haberi oğlundan geldi.

İLK AÇIKLAMA BÜYÜK OĞUL AHMET TATLI’DAN GELDİ

Bir süredir davalık olmalarıyla gündeme gelen Ahmet Tatlı, babasının arama kurtarma çalışmalarını alanda endişeli gözler ile takip etti. Ardından hastaneye geçen Ahmet Tatlı, babasının durumu ile ilgili ilk açıklamayı hastane önünden gerçekleştirdi. İbrahim Tatlıses’in durumunun iyi olduğunu bildiren Ahmet Tatlı, “Polat Yağcı beni aradı, olay yerine gittim. Durum bayağı kötüydü. İtfaiye ekipleri çalışıyordu. Şimdi yanından çıktım, doktorlarla görüştüm. Sağlık durumu gayet iyi, gerçekten büyük bir kaza. Çok iyi bir şekilde çıktı, diğer yaralı arkadaşlar da aynı şekilde. Allah’ın takdiri, buna da şükür. Allah korusun kendilerini. Doktorlarla görüştükten sonra sahneye çıkabilir. Doktorlar öyle söyledi. Polat aradığında koşa koşa yanına gittim. İnsanın yüreğine oturuyor. Aracın yanına kadar girdim. Rabb’im bir daha yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

İBRAHİM TATLISES, YAPTIĞI PAYLAŞIM İLE İYİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ

Trafik kazası sonrası zor anlar geçiren İbrahim Tatlıses, hastane odasından bir video çekti. Çektiği videoda kendisini arayıp soranlara teşekkür eden İbrahim Tatlıses, “Arayan soran herkesten Allah razı olsun. Akşam (konserinde) görüşmek üzere” dedikten sonra sevenleri için bir de türkü söyledi. Öte yandan Ebru Polat gibi ünlü isimler İbrahim Tatlıses’i hastanede ziyaret ederken; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise, arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu öğrenildi.