Editörün SeçtikleriGündem

Aşk-ı Memnu oyuncularının son hali herkesi şaşırttı! Ne oldu size böyle? Aşk-ı Memnu oyuncuları

Bu akşam Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz final sahnesi var. Herkesi ekranlara kilitleyen final sahnesini izleyenler 2010 yılında final yapan dizinin oyuncularının son halini merak ediyor. Hafızalara kazılan ve herkesin yakından takip ettiği Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Batuhan Karacakaya ve Nur Fettahoğlu’nun son hali haberimizde..

Halid Ziya Uşaklıgil’in 1990 yılında yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu, İstanbul’un sayılı zenginlerinden biri olan Adnan Bey’in, çok sevdiği karısı İnci öldükten sonra Nihal ve Bülent adlı iki çocuğuyla kalmasından sonra, ikinci bir evlilik yaparak kendisinden çok genç bir kız olan Bihter ile evlenmesi ve Bihter’in kendisini manevi yeğeni Behlül’le aldatmasını konu edinirken; dizi hem oyuncu kadrosuyla hem de güçlü senaryosu ile yayınlandığı döneme damga vurmayı başarmıştı.

Aşk-ı Memnu dizisi yalnızca sahneleri ve oyuncu kadrosuyla değil, dizide geçen diyaloglar ve repliklerle de yıllar geçmesine rağmen unutulmaz dizilerden olmaya devam etti.

KIVANÇ TATLITUĞ

BEREN SAAT

SELÇUK YÖNTEM

HAZAL KAYA

BATUHAN KARACAKAYA

NABAHAT ÇEHRE

PELİN ERMİŞ