Editörün SeçtikleriGündem

Bodrum’daki Pahalılık Ünlü İsimleri De Vurmaya Başladı, Pelin Karahan Adeta İsyan Etti! “Bodrum’da Fiyatlar Çok Uçuk!”

Kanal D ekranlarından yayınlanan Kavak Yelleri isimli gençlik dizisi ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Pelin Karahan, dizide rol verdiği Aslı’dan sonra iyi bir çıkış yakalamıştı. Ardından Muhteşem Yüzyıl gibi döneminin fenomen dizisinde Mihrimah karakterine hayat veren Pelin Karahan, son olarak ise kameralar karşısına Bir Zamanlar Kıbrıs isimli dizi ile geçmişti. Dizinin finalinin ardından eşi ve çocukları ile tatile çıkan Pelin Karahan, bir süredir Bodrum’daydı. Bodrum dönüşü soluğu Nişantaşı’nda alan Pelin Karahan, Bodrum’daki pahalılığı anlattı.

VERDİĞİ KİLOLAR İLE ÇOK KONUŞULMUŞTU

Geçtiğimiz yıl daha kilolu olan Pelin Karahan, son bir yıl içerisinde günden güne erimesi ile dikkat çekmeye başlamıştı. Sağlıklı bir şekilde zayıfladığı öğrenilen Pelin Karahan’a verdiği kilolar sorulduğunda; “10 kilo verdim. Eski fotoğraflarıma bakınca yüzüm daha tombuldu, şu an daha iyi hissediyorum” diyerek, 10 kilo verdiği kamuoyu ile paylaşmıştı.

48 KİLO OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Özellikle son birkaç aydır verdiği kilolar ile sıkça gündeme gelen Pelin Karahan, doğumdan sonra hızla fit halini yeniden elde etmişti. Verdiği kiloların sorulması üzerine, 48 kilo olduğunu açıklayan Pelin Karahan, “Verdiğim kiloların bu kadar konuşulmasına açıkçası şaşırdım. Sosyal medyada çok ilgi gördü. Ekranda güzel gözükmek için” yani işim için kilo veriyorum. Kendimi bu şekilde daha iyi hissediyorum. 48 kiloyum ve mutluyum” ifadeleriyle şaşkınlığını da dile getirmişti.

BODRUM SORULDU, “PAHALI” DEDİ

Bir süredir ailesiyle Bodrum’da tatil yapan Pelin Karahan, Bodrum’daki pahalılığı Nişantaşı’nda karşılaştığı basın mensuplarına anlattı. Alışveriş için çıktığı Nişantaşı’nda objektiflere konuşan Pelin Karahan, konuyla ilgili; “Bodrum’da nüfus olarak bir yoğunluk var tabii ama biz yazlığımızda olduğumuz için bizi pek etkilemedi. Kendi evimde plajımızdan denize girdiğim için beach’lere gitmedim. Tabii Bodrum’da fiyatlar çok uçuk, restoranlar özellikle öyle. Biz daha çok evde yedik, evde yemek daha kârlı yani” dedi.