Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Sevilen dizinin fişi çekildi: Acilen final yapmasına karar verildi! Hayranları gözyaşlarına boğuldu

Bu yaz Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ancak sahneleri ile tepki çeken Duy Beni dizisi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Özellikle akran zorbalığı sahnelerinin dikkat çekmesi, sosyal medyada konuşulan konular arasında yerini aldı. Star TV Duy Beni dizisi ile ilgili karar verildiği iddia edildi. Detaylar haberimizde..

Zorbalık sahneleri ile dikkat çeken Duy Beni dizisinin final yapacağı iddia edildi.  Lise öğrencilerinin birbirlerine yaptığı akran zorbalığı tepki çekmişti. Sevilen dizi ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Bu sezonun en çok izlenene gençlik dizileri arasında olan Duy Beni tepki çekti.

Dizide sadece akran zorbalığı değil, bunun dışında öpüşme sahneleri de sosyal medyada tepki çekmişti. Dizinin yakın zamanda final yapacağı iddia edildi.

DEFALARCA ŞİKAYET EDİLDİ

Bu yaz sezonunda çeşitli kanallarda pek çok dizi yayınlanmaya başladı. Konusu ve sahneleri ile dikkat çeken dizilerden biri de Duy Beni dizisi oldu. Başrollerinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun olduğu Duy Beni dizisi sosyal medyada konuşulan diziler arasında. İzleyenler sahnelerden rahatsız olunca dizinin defalarca şikayet edildiği belirtildi.

2 İHTİMAL VAR

Duy Beni dizisinin hayranlarını üzecek bir haber geldi. Dizinin sahneleri sebebi ile ya final yapacağı ya da acilen konu değişikliğine gideceği belirtildi. Son bölümlerdeki öpüşme ve yakınlaşma sahnelerinin lise yaşındaki çocuklar için uygun olmadığı ifade edildi. Dizinin akıbetine ilişkin kararlar önümüzdeki günler de belli olacak.