Genel

Akbank, Emlak Piyasasında Sunduğu Fırsatlarla Bir Adım Öne Çıktı; İstanbul, Adana, Bursa… Her Yerde 100 Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla Gayrimenkul Var!

Onlarca icralık gayrimenkul satışa çıkarmış olan Akbank, bu hafta bu gayrimenkulleri arasına yenilerini ekledi. Akbank, bu hafta itibariyle İstanbul ve Adana’dan birer konutun; Bursa’dan ise bir işyerinin ihalesini başlattı.

AKBANK, İSTANBUL’DAN 100 BİN TL’YE KONUT SATIŞA ÇIKARDI

Yeni satışa çıkardığı gayrimenkullerin listesini bu hafta itibariyle kamuoyu ile paylaşan Akbank, İstanbul ilinden de bir gayrimenkulü satışa çıkardı. İstanbul ilinden yeni bir konut satacağını duyuran Akbank, İstanbul ilinin Beşiktaş ilçesinde yer alan bir dağ evi için ihale sürecini başlattı. İhale başlangıç bedeli 100 bin TL olan bu konutun genişliği Akbank tarafından ilan detayına eklenmedi.

AKBANK, BURSA’DAN 1 MİLYON 100 BİN TL’YE İŞYERİ SATIŞA KOYDU

Yeni satışa çıkardığı gayrimenkuller arasında yalnızca İstanbul’dan bir konut bulundurmayan Akbank, aynı zamanda Bursa ilinden de bir işyeri satışı için düğmeye bastı. Bursa ilinin Yenişehir ilçesinde yer alan işyeri hakkında detaylı bir bilgi veren Akbank, bu işyerinin ofis olarak kullanıma uygun olduğunu kamuoyu ile paylaştı. İşyerinin genişliğini 222 metrekare olarak bildiren Akbank, işyerinin ihale başlangıç bedelini ise 1 milyon 100 bin TL olarak ilan etti.

AKBANK, ADANA’DAN 1 MİLYON 450 BİN TL’YE KONUT SATACAĞINI DUYURDU

Akbank’ın satışa yeni çıkardığı gayrimenkullerden sonuncusu ise Adana ilinde yer aldı. Adana ilini Çukurova ilçesinde yer alan bir konut için ihale ilanı yayınlayan Akbank, konutun bir apartman dairesi olduğunu duyurdu. Apartman dairesinin genişliğini 118 metrekare olarak bildiren Akbank, bu konutun ihale başlangıç bedelini ise 1 milyon 450 bin TL olarak duyurdu. Bu konutun ihalesi için son tarihi de veren Akbank, konutun ihalesinin 2 Eylül 2022 tarihinde sona ereceğini açıkladı.