Gündem

Müge Anlı’yı Çileden Çıkaran Olay, Sosyal Medyayı Da Salladı! İşte Evli Muavine Kaçan Ayşe Bağcı İle İlgili Son Dakika Gelişmeleri…

ATV ekranlarından yeni sezonuna bu hafta itibariyle başlamış olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sezona genç bir kadının kaybını araştırarak başladı. Ayşe Bağcı isimli genç kadını arayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde ilginç olaylar yaşandı.

AYŞE BAĞCI, EVLİ MUAVİNİN YANINDA ÇIKTI

Bir süredir üniversite öğrencisi olan 24 yaşındaki Ayşe Bağcı’nın kaybını araştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, genç kadına ilişkin önemli gelişmeler kaydetti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu araştırmacı gazeteci Müge Anlı, genç kadının evli ve çocukları olduğu öğrenilen muavin Mücahit’in yanında olduğunu açıkladı. Ayşe Bağcı’nın ailesi kızlarına gözü yaşlı bir şekilde dön çağrısı yaparken, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Ayşe Bağcı değil, muavin Mücahit oldu.

MUAVİN MÜCAHİT, “AŞIK OLDUK” DEDİ

Ayşe Bağcı’nın kaybına ilişkin konuşmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan muavin Mücahit, “Otobüste tanıştık. Ayşe uyuyordu. Dik olan koltuğunu aşağıya indirirken Ayşe korktu. Elimi tuttu. O an bakıştık. Aşık olduk” dedi. Ayşe Bağcı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmama kararı almışken; ekibin uğraşları sonunda genç kadının stüdyoya gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

MUAVİN MÜCAHİT HAKKINDA İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMEDİ

Öte yandan konuya araştırmaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bugün muavin olduğu öğrenilen Mücahit ile ilgili adeta ihbar yağdı. Programa katılan otobüs şoförü Serkan, muavin Mücahit ile ilgili; “Bu kişi kadın yolcuları kandırmak için takip ediyor. Kimin nereye gittiğini, nerede kaldığını takip ederdi. Bu kadını da Trabzon’a getirtiyor ve kandırıyor. Bu kişi herkesi dolandırıyor. Zaten işe girdiğinde hemen atılıyor. Millet bundan usanmış” iddialarında bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan bir başka kişi ise, ismini vermek istemeyen bir kadın oldu. Kendisinin Mücahit tarafından kandırıldığını öne süren ismini vermek istemeyen izleyici ise, konuyla ilgili; “Ben şu an evliyim. Bu kişi benim görüntümü aldı. İstanbul’a yolculuk yapıyordum. O esnada tanıştık görüştük, Trabzon’a gittik. Apart evde benim görüntümü almış. Beni daha sonra para için tehdit etmeye başladı. ‘Görüntüleri ailene gönderirim’ dedi. ‘Seni vururum’ diyordu. 10 bin lira vermek zorunda kaldım. Görüntüleri almak için kiralık katile bile başvurdum. Ayşe de benimle aynı şekilde biliyorum” dedi.