Gündem

MasterChef Türkiye yarışmasının bekar jüri üyesinden aşk atılımı: Sevgilisini paylaştı, “Biz mutluyuz, seviyoruz!” diye aşkını haykırdı!

TV8 ekranlarından yarışına devam eden MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında jüri üyeliğini üstlenen Somer Sivrioğlu, yaklaşık 20 yıl süren evliliğini 2021 yılında anlaşmalı bir şekilde noktalamıştı. Bu boşanmanın ardından gönlünü yeni bir aşka kaptıran Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz gün sevgilisi ile ilk kez paylaşım yaptı. MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının jüri üyesi Somer Sivrioğlu’nun sevgilisini görenler ise, gözlerine inanamadı.

AŞKLARINI GÖZLERDEN UZAKTA YAŞIYORLARDI

Bir süredir birlikte oldukları konuşulan MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının jüri üyesi Somer Sivrioğlu ve Pınar Kayabaşı, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor ve ilişkileri hakkında pek konuşmuyordu. Birlikte katıldıkları bir davet ile ilişkilerini göz önünde yaşamaya başlayan Somer Sivrioğlu ve Pınar Kayabaşı çiftinden ilk paylaşım da geldi.

İLK PAYLAŞIM DOĞUM GÜNÜ İÇİN YAPILDI

İlişkilerini göz önünde yaşamaya başlamış olan Somer Sivrioğlu ile Pınar Kayabaşı çiftinden ilk paylaşım, MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının jüri üyesinden geldi. Kendi Instagram hesabından sevgilisi Pınar Kayabaşı’nın doğum gününü kutlamak için bir paylaşım gerçekleştiren Somer Sivrioğlu, paylaşımın altına; “İyi olmak lazım bu hayatta, güzel bakmak lazım mutluluğa, sevene, sevgiye saygı duymak lazım, çünkü o kadar az ki. Biz mutluyuz, seviyoruz, yaşıyoruz. Şükür” notunu düştü. Ardından sosyal medyanın gündemine oturan bu yeni birlikteliğin ilk karesi, binlerce beğeni aldı.

BİRLİKTE DÜĞÜNE KATILDILAR

Öte yandan MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının jüri üyesi Somer Sivrioğlu’nun sevgilisi Pınar Kayabaşı ile katıldığı ilk davet, Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in nikahı olmuştu. İlk kez objektiflere el ele poz veren Somer Sivrioğlu ve Pınar Kayabaşı’nın her ikisinin de mavi renk giymesi dikkat çekmişti. Çiftin arasındaki uyum sosyal medyaya da damgasını vurmuştu.