Gündem

Bu Tartışma Daha Çok Konuşulur: Önce İbrahim Tatlıses, Sonra Ahmet Tatlıses Konuşmuştu! Şimdi İse, İbrahim Tatlıses Öyle Bir Paylaşım Yaptı Ki…

Bodrum’da 25 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleşen trafik kazası esnasında içlerinde İbrahim Tatlıses’in de yer aldığı sekiz kişi yaralanmıştı. Kaza alanından sonra hastaneye sevk edilen İbrahim Tatlıses’in ayak tarak kürek kemiklerinde kırık olduğu tespit edilmiş ve yapılan tedavisinin ardından taburcu olduğu öğrenilmişti. Kaza sonrası Ahmet Tatlıses’in hem kaza alanında hem de hastanede görüntülenmişti baba ile oğul arasındaki buzların eridiği olarak yorumlanmıştı. Ancak, bu yorumlara tepki gösteren İbrahim Tatlıses, kendisine yanıt veren oğlu Ahmet Tatlıses’in paylaşımının ardından, bir paylaşım daha gerçekleştirdi.

AHMET TATLISES’İN OLAY YERİNE GELMESİNE ŞOV DEDİ

Oğlu Ahmet Tatlıses ile arasındaki ilişki ilgili herhangi bir gelişmenin olmadığına dikkat çeken açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, kaza sonrası gerçekleştirdiği açıklamada; “Ben elimi öptürmem kimseye. Barış marış olmadı. Kimseyle barışmadım. Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik. Kahvaltıda neredeydi? Hala barış diyor… Artist artist… Geldi, numarasını yaptı gitti” ifadelerini kullanmıştı.

AHMET TATLISES, BABASINA PAYLAŞIM İLE YANIT VERDİ

İbrahim Tatlıses’in açıklamalarının ardından bir paylaşım gerçekleştirerek konuya açıklık getiren Ahmet Tatlıses, babasının açıklamalarına paylaşımın altına düştüğü; “Son yaşanılan süreçte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum, ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor. ‘Artistlik’ nedir bilmem, malum benim mesleğim değil. Yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu zaten çünkü artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz. Verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla” notu ile yanıt vermişti. Bunun üzerine gözler İbrahim Tatlıses’e çevrilmişti ki, ünlü şarkıcıdan çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

İBRAHİM TATLISES, “ADAM GÜNÜNDE GEREK” DEDİ

Kazadan sonra evinin ziyaretçi akınına uğradığı öğrenilen İbrahim Tatlıses, bugün bir paylaşım yaptı. Paylaşımında, “Ziyaret günümüz kapanmıştır. Adam gününde gerek! Aradan bir hafta geçmiş, e bana ne? Ben yaptıklarımın karşılığını kazadan çıkarak aldım. Gerisini sizler düşünün. Şükürler olsun Rabbime” ifadelerini kullanan İbrahim Tatlıses, bir isim vermedi. Ancak, İbrahim Tatlıses’in paylaşımını gören sosyal medya kullanıcıları, mesajın ünlü şarkıcının büyük oğlu Ahmet Tatlıses için yazıldığını öne sürdü.