EkonomiGenelGündem

Çocuklu ailelere ödeme müjdesi: Banka kartlarına 200 TL yüklenecek! Başvuru için…

Yeni eğitim öğretim yılı yaklaşırken ailelerin okul alışverişi telaşı başladı. 30 Eylül’e kadar yapılacak alışverişler sonucu kartlara hediye para yüklenecek! Alışverişler market, giyim, kırtasiye, oyuncak ve elektronik sektörlerinde geçerli olacak. Ödeme tutarı 200 lirayı bulacak.

1 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında yurt içinde market, giyim, kırtasiye, oyuncak ve elektronik sektörlerinde yapılacak 300 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 300 TL ve üzeri harcamaya 25 TL, toplamda 200 TL ParafPara verilecek.

Kısa Mesaj Göndermeniz Gerekiyor

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da HARCA yazıp 3404’e SMS gönderilmesi (KKTC için 3444’e) gerekmektedir.

Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 200 TL’dir

Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.
Aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamaların ilki kampanyaya dahildir.
Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
Paraf, Parafly,  Sanal kartlar ve Ek kartlar kampanyaya dahildir.
Parafree, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 14.11.2022 saat 21:59 olup, kullanılmayan ParafParalar 15.11.2022 tarihinde geri alınacak.