EkonomiGenel

Alışveriş yapacaklara Eylül ayı için açıklama geldi: 200 TL tutarında ödeme yapılacak!

Kart sahiplerine flaş açıklama yapıldı! Alışveriş yaptıkça kazanacağız fırsat duyuruldu. Buna göre 1-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Vatan Bilgisayar mağazalarında ve vatanbilgisayar.com.tr’de Paraf POS’undan tek seferde yapacağız alışverişlerin ardından 200 TL ödeme alabileceksiniz.

Vatan’da 2000 TL ve üzeri işleminize 100 TL; 5000 TL ve üzeri işleminize 200 TL ParafPara ödemesi olacak. Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, VATAN yazıp 3404’e  SMS göndermeniz gerekiyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Ödül kazanımına ilişkin bilgi SMS’le yapılacak. Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecek. Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecek.

Kazanılan ParafPara’lar 18 Aralık 2022 tarihine kadar kullanılacak olup, kullanılmayan ParafPara’lar 19 Aralık 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan ilk işlemi ile bir kez yararlanabilir ve en fazla 200 TL ParafPara kazanabilir.

Kampanya süresince;  2 taksitte +2, 3 taksitte +3 ve 5 taksitli işlemlerde ise +4 taksit kazanımı sağlanacaktır. Artı taksit eklenmiş hali ile en fazla 9 taksit yapılabilecektir.

BDDK’nın sektör bazındaki taksit kısıtları gereğince; telekomünikasyon ürünlerin alımlarında taksit uygulanamayacak, Elektronik eşya alımlarında ve fiyatı 5000 TL üzerinde olan televizyon alımlarında taksit sınırı  4 ay, fiyatı 5000 TL’e kadar olan televizyon alımlarında taksit sınırı 9 ay uygulanmalıdır. Kampanya artı taksit eklenmiş olarak taksit sınırı olmayan diğer ürünlerde 9 taksit ile sınırlıdır.

Kampanyaya katıldıktan sonra katılım kanalı değişikliği yapılamaz.
İşlemlerin mutlaka kayıt olduktan sonra ve Paraf POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınmaktadır.
Kampanyaya SMS ile katılmak için Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralar ile 3404’e SMS gönderilmelidir. Bu operatörler dışında SMS ile katılım sağlanamamaktadır.
Katılım SMS’i, banka sisteminde kartın bağlı olduğu müşteri numarasına kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Bu SMS ücretsizdir.