Editörün SeçtikleriEkonomiEmlak

Daha uygunu yok! 112 bin TL’ye müstakil ev: Acele eden satın alacak

Ev ve kira fiyatları uçmuş gitmişken, 112 bin 500 TL’ye müstakil ev almak çoğu kişi için hayal gibi gelebiliyor. Artık ev fiyatlarına yetişilmediği bu dönemde vatandaşlar bankaların satışa çıkardığı evleri araştırıyor. Bu noktada en çok ilgi çeken ilanlardan biri de 70 metre karelik 112 bin 500 TL’ye satışa çıkan müstakil ev.

Ziraat Bankası, resmi web sayfası üzerinden müstakil evin satışa çıkarıldığını duyurdu. İhale yolu ile alınabilecek olan ev için sadece 2 gün süre bulunuyor. Teklif ve ihale usulü alınabilecek olan bu ev için merak edilen detaylar açıklandı.

BİN TL ARTIRIM YAPILABİLECEK

Banka yaptığı açıklamasında evin krediye uygun olarak da satılabileceği ifade edildi. Zemin katta olan ev resmi evraklarda müstakil ev olarak geçiyor. Başlangıç bedelinin 112 bin 500 TL olduğu ve ihale yoluyla satılacak olan ev için en az bin TL artırım yapılabileceği belirtildi.

PEŞİN ÖDEME İLE SATIN ALINABİLECEK

Banka satışa çıkartılan ev için genel özelliklerde şu ifadeleri kullandı:

225 m² Arsa Üzerinde Yasal Evrakı Olmayan 70 m² Mesken Yapısı Bulunan Arsa Nitelikli Gayrimenkul – (Gayrimenkul peşin ödeme yapılarak satın alınabilecektir. Kredi kullanmak suretiyle alınan gayrimenkuller peşin olarak değerlendirir.)

EVİN ÖZELLİKLERİ

1+1 müstakil ev için evin içerisinde yaşayanların bulunduğu ifade edildi. Bir oda ve bir salondan oluşan evde banyo da bulunuyor. Isınma tipinin belirtilmediği müstakil evin Adana ilinin İmamoğlu ilçesinin Saygeçit semtine kayıtlı olduğu duyuruldu.

EVE VE İHALEYE İLİŞKİN DETAYLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN