Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel Alımı

PTT 2022 personel alımı netleşti: PTT’den haber geldi! 2022 personel alımı için tarih verildi

İş arayan milyonlarca vatandaş, PTT personel alım ilanını bekliyor. PTT uzun bir süredir personel alımı yapmadı. Alımların yakın zamanda başlamasını ümit eden adaylar için önemli bir gelişme yaşandı. Gelen bir son dakika haberine göre PTT 2022 personel alımı netleşti. PTT’den haber geldi! 2022 personel alımı için tarih verildi. PTT 2022 personel alımı ne zaman yapılacak? İşte merak edilen detaylar..

Gelen son habere göre postacı, şoför ve güvenlik görevlisi ile temizlik personel alımı yapılacağı ifade edildi. Alımlarda özel şartların olduğu söyleniyor. KPSS şartı aranacak olan PTT 2022 personel alımında alımların ne zaman yapılacağı belli oldu.

KPSS 65 PUAN VE ÜZERİ ALINMASI GEREKİYOR

PTT’de postacı unvanı ile çalışmak isteyen adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli aylığı almıyor olmaları gerekir. Diğer taraftan 6 aydan fazla hapis yatmamış olmaları da gerektiği gibi erkek adaylar ile ilgili askerlik durum belgesi de talep edilecek,

Güvenlik görevlisi alımı için adayların özel güvenlik görevlisi sertifikasına sahip olmaları ile beraber KPSS puanlarının 65 üzerinde olması gerekir.

PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

PTT personel alımında alımların seçimden önce yapılacağı açıklandı. PTT, kargo teslim problemlerini gidermek adına personel ve postacı alımı yapacağını duyurdu. PTT bünyesinde istihdam edilmek üzere seçimden önce alımların yapılacağı ifade edildi.