Genel

Arka Sokaklar dizisinin Volkan’ı olarak hafızalara kazınmıştı; Boğaç Aksoy’dan yakalandığı lenfoma kanserine ilişkin yeni açıklama geldi! Meğer…

Katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında beğeni toplamasıyla birlikte popüler olmaya başlayan Boğaç Aksoy, bir süre sonra oyunculuğa başlamıştı. Özellikle Arka Sokaklar dizisinin ‘Volkan Komiser’ karakteriyle hafızalara kazınan Boğaç Aksoy, geçtiğimiz yıllarda yakalandığı lenfoma kanseri nedeniyle seyircisine veda etmek zorunda kalmıştı. Sık sık sağlık durumuna ilişkin kendisini merak edenleri bilgilendiren, Boğaç Aksoy’dan bir bilgilendirme mesajı daha geldi. Müjdeli bir haber veren Boğaç Aksoy, sağlık durumunun güncel halini de açıkladı.

FETHİYE’YE TAŞINDIĞINI DUYURMUŞTU

Hastalıkta zor günleri yavaş yavaş geride bırakmaya başlayan ünlü oyuncu Boğaç Aksoy, doktorunun tavsiyesi üzerine Fethiye’ye yerleşmiş ve setlerden bir süre uzak kalıp, sağlığına kavuşmak için mücadele vermeye başlamıştı. Fethiye’ye yerleştiğini; “Hastalık sürecimde, doktorumun bana temiz hava olan bir yerde yaşamalısın tavsiyesi üzerine İstanbul’dan taşınmaya karar verdim… Fethiye’ye taşınmak, burada bir şeyler yapmak uzun zamandır hayalimdi. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Artık Fethiyeli oldum diyebilirim” sözleriyle hayranlarına duyuran Boğaç Aksoy’dan yeni bir haber daha geldi.

BOĞAÇ AKSOY, KANSERİ YENDİ

Geçtiğimiz yıllarda lenfoma kanserine yakalanması nedeniyle Arka Sokaklar dizisinden ayrılmak zorunda kaldığını duyuran Boğaç Aksoy, bu kez hayranlarına müjdeli bir haber verdi. Kanseri yendiğini gerçekleştirdiği paylaşıma düştüğü not ile duyuran Boğaç Aksoy, paylaşımında; “Sevgili dostlarım bugün hayatımın en heyecanlı, en anlamlı günüydü sanırım… Uzun bir tedavi sürecinin ardından sonunda uzun zamandır beklediğim ‘’tertemiz, iyileştin’’ kelimelerini doktorumdan duydum… Kontrollerim ara ara devam edecek ama ilaç günlerim sona erdi… Bana bunca zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu hastalık bana çok şey öğretti, çok şey kazandırdı, insan da kaybettirdi ama çok dost kazandırdı. Bu benim için yeniden doğuş hikayesiydi… Bu mücadeleyi veren herkese ve ailesine güç, kuvvet, sabır ve şifa versin. İyi ki varsınız. Geri geliyorum!!” ifadelerine yer verdi.