Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Az önce araç sahiplerine müjde geldi: Akaryakıt fiyatlarına büyük indirim yapıldı! Ankara, İstanbul, İzmir güncel akaryakıt fiyatları yenilendi

Araç sahiplerine müjde az önce geldi. Gelen bir son dakika haberine göre bu gece yarısından itibaren akaryakıtta indirim uygulanacağı belirtildi. Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere Türkiye geneli akaryakıt fiyatları yenilendi.

Yapılan son açıklamaya göre gece yarısından itibaren motorin grubuna 1 TL 14 kuruşluk indirim yapıldığı belirtildi.

Brent petrol fiyatlarında ve dövizde meydana gelen değişikliklerle birlikte benzin ve motorin fiyatları anlık olarak takip ediliyor. Akaryakıt fiyatlarındaki anlık değişimler de sektör yetkilileri tarafından vatandaşlarla paylaşılıyor.

BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM VAR MI?

Gelen son habere göre motorin fiyatlarına 77 kuruşluk zam gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıtılmıştı. Zamdan sonra bu sefer de indirim haberi geldi. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin grubuna 1 TL 14 kuruşluk indirim yapıldığı belirtildi.

GÜNCEL POMPA FİYATLARI

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul’da motorin litre fiyatı 25.94 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 19.23 liradan satılıyor.

Buna göre fiyatlarında Türkiye genelinde 1 lira 14 kuruşluk indirim yapılacak. İndirimin gece yarısından itibaren direkt pompa fiyatlarına yansıtılacağı belirtildi.