Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emekli maaşı alanlara verilecek: 3 gün içinde maaş hesabınıza 10 bin TL aktarılacak! ATM’lerden çekebilirsiniz

Ülkemizde emekli maaşı olan milyonlarca kişiye müjde verildi. Bankalar son dönemlerde girdikleri promosyon yarışında emekliler kazançlı oluyor. Hem yeni emekliler hem de mevcut emeklilerin yararlanabileceği dev kampanya son olarak Yapı Kredi Bankası tarafından duyuruldu.

Yapı Kredi Bankası yapmış olduğu açıklamasında maaşını bankaya taşıyan emeklilere 7 bin 500 TL promosyon ödemesi yapacak. Ancak ödemeler sadece bununla sınırlı değil. Bunun dışında da bankada hesap açmasını sağlayan emeklilere de 2 bin 500 TL’ye kadar ek ödeme yapılacak. Şartları taşıyan emeklilere toplam da 10 bin TL’ye kadar ödeme yapılacak.

Kampanyanın son olarak 30 Eylül tarihinde sona ereceği belirtildi.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI VE KAMPANYASI DETAYLARI

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan müşterilere 7500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

2 Ağustos 2022 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 7.500 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.

Yapı Kredi Bankası müşterileri SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılabilirler.

10 EMEKLİ YAKININA REFERANS OLANA DA 2500 TL ÖDEME

Bir müşteri en fazla 10 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. Yapı Kredi Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden SGK ( SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 2.500 TL ödül kazanabilir.

Yapı Kredi Bankası’ndan son 6 ay içerisinde emekli maaşı almış kişiler kampanya kapsamında referans gösterilemez.

Yapı Kredi Bankası mevcut emekli maaş müşterisi olan veya Yapı Kredi Bankası’na emekli maaşını taşımak için başvurusu bulunan müşteriler kampanya kapsamında referans gösterilemez.

Tüm Yapı Kredi Bankası müşterileri, Emekli Referans Kampanyası kapsamında emekli yakınlarına referans olabilir.

Referans veren müşteri günde en fazla 5 kod oluşturabilir, referans veren müşterinin aktif ve/veya kullanılabilir durumda toplam 10 kodu olması durumunda yeni kod oluşturulmasına izin verilmez.

Emekli müşterilerin kendilerine iletilen kodu 10 gün içerisinde kullanması gerekmektedir, 10 gün içinde kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir.

Referans verilen emeklinin maaşının Yapı Kredi Bankası’na taşınması ve promosyon ödemesinin gerçekleşmesinin ardından referans veren Yapı Kredi Bankası müşterisinin kampanya ödüllendirmesi yapılır.