Ekonomi

Akbank, mobilden gelenlere yüzde 0,99 faizli 15 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, bankaların sunduğu cazip kampanya ve kredi fırsatlarını değerlendirmek istiyor. Kampanyalar dahilinde birçok banka, özellikle yeni gelen müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Bu fırsat ve kampanyalar dahilinde, başvuruda bulunan ve başvurusu onaylanan vatandaşlar, anında bankanın sunmuş olduğu avantajlı kredi fırsatlarından yararlanabiliyor.

Son dönemlerde emekli promosyon ödemeleri konusunda bir yarışa giren bankalar, şimdilerde yeni gelen müşterilerine sundukları kampanyalar konusunda bir yarış halinde. Bu yarışta güçlü bir yer tutan Akbank da yeni gelen müşterileri için 15 bin TL kredi paketini duyurdu. Söz konusu kredide faiz oranı %0,99 olarak belirlenirken, Akbank Mobil üzerinden yeni müşteri olanların bu fırsattan yararlanabileceği duyuruldu. İşte detaylar…

AKBANK’TAN YÜZDE 0,99 FAİZLİ KREDİ FIRSATI

Akbank Mobil uygulamasını telefonuna indirim, “Akbanklı olmak istiyorum” adımını takip ederek 2 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında yalnızca ve ilk defa uzaktan müşteri edinimi süreci ile Akbank müşterisi olanlar, söz konusu kredi kampanyasından yararlanabilecek. Adımları tamamladıktan sonra yeni müşteri olanlar, Akbank Mobil üzerinden krediye başvuruda bulunabilecek. Daha önce Akbank müşterisi olanlar, tanımlanan kredi kampanyasından belirlenen faiz oranları ile yararlanamayacak.

KİMLER NASIL BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

Tüm Akbank müşterileri, belirtilen yollar üzerinden müşteri olduktan sonraki 10 gün içerisinde hayat sigortalı ve yüzde 0,99 faiz oranlı ihtiyaç kredisinde başvuruda bulunabilecek. Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan müşteriler, belge işlemlerini tamamlayıp evraklarını bankaya beyan ettikten sonraki 10 gün içerisinde Akbank Mobil üzerinden kredi başvurusunda bulunabilecek.

KAMPANYADA KREDİ MİKTARLARI

Kampanya dahilinde kullanılacak olan minimum kredi tutarı 1.000 TL olarak, maksimum kredi tutarı da 15.000 TL olarak ve vade süresi de 12 ay olarak belirlenmiştir. Kampanyadan sadece gerçek kişi müşteriler yararlanabilecek ve avantajlı kredi paketinden her müşteri yalnızca bir kez yararlanabilecek.