Gündem

Müge Anlı, bir kaybın daha peşine düştü; 39 gündür sesi çıkmayan Melisa Baytemir, ortaya çıktı! Meğer 39 gündür…

ATV ekranlarının fenomen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde oldukça ilginç anlar yaşandı. Kendisinden haber alınamayan Melisa Baytemir, bulunurken; genç kadının evden kaçtıktan sonra yaptıkları herkesi şaşırttı.

MÜGE ANLI’DA YENİ BİR KAYBIN DAHA GİZEMİ ÇÖZÜLDÜ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde Ankara’da bir parkta 2 kadınla tanıştıktan sonra kayıplara karışan ve 39 gündür kendisinden haber alınamayan Melisa Baytemir’in kaybı damga vurdu. Müge Anlı’nın araştırmaları sonucunda Melisa Baytemir’in kaybolduktan bir süre sonra geri dönerek, tanıştığı iki kadın için 20 bin TL para alıp, eşinden boşandığı bilgisi genç kadının ailesini oldukça şaşırttı. Bir süredir kızları ve kızlarının yanında götürdüğü Miray isimli torunlarından haber alamayan aileye müjdeyi Müge Anlı verdi ve Melisa Baytemir’in ortaya çıktığı öğrenildi.

MÜGE ANLI’NIN KORKTUĞU BAŞINA GELDİ

Kayıplara karışan Melisa Baytemir’in kadınlar ile gittiğini iddia eden ailesine dönerek, canlı yayın esnasında kendi fikrini beyan eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, “Ya size kadınlara gittiğini söylüyor ama işin içinde başka bir adam var ya da olay tamamen farklı” açıklamalarında bulundu. Bu açıklamaların ardından bir kez daha ablasına seslenen genç kız, Melisa Baytemir’e, “Neredeysen çık ortaya. O kadınların kim olduğunu öğrenmek istiyorum. Bak burada annem perişan” dedi. Canlı yayına bağlanan Melisa Baytemir’e; “Daha 22 yaşındasın, bu başına buyrukluk ne?” sözleriyle seslenen Müge Anlı’nın korktuğu başına geldi. Genç kadın, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınında ailesinden habersiz ikinci kez evlendiğini açıkladı.

MELİSA BAYTEMİR’İN EVLİLİK HABERİ STÜDYODA GERGİNLİK YARATTI

Öte yandan 39 gündür kayıp olan Melisa Baytemir’i bulan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, genç kadının evlendiğini ortaya çıkardı. Gelen evlilik haberi üzerine oldukça zor anlar yaşayan Melisa Baytemir’in annesi, kendisini daha fazla tutamayarak, canlı yayın esnasında baygınlık geçirdi. Müge Anlı, annesine baygınlık geçirttiği için Melisa Baytemir’e sert çıkarken; Melisa Baytemir’in kardeşi annesinin baygınlığının ardından ablasına; “Sen böyle kaçarak hiçbir yere varamazsın!” sözleriyle seslendi.