Editörün SeçtikleriEkonomiEmlakGündem

Ve resmen açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak! 4 gün sonra tüm Türkiye’ye müjdeli haber verilecek

Gelen bir son dakika haberine göre resmen açıklandı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 gün sonra tüm Türkiye’ye müjdeli bir haber verecek. Yeni sosyal konutları 81 ilde ve ilçede vatandaşlara kazandıracaklarını ifade eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un açıklamaları haberimizde..

Kurum, Yüz Yüze Gönül Gönüle Aksaray programına katıldı. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Kurum, 4 gün sonra Erdoğan’ın büyük bir müjde vereceğini belirtti.

ASGARİ ÜCRETLİ VATANDAŞLAR ALDIKLARI MAAŞLA EV ALABİLECEK

AK Parti olarak 20 yıldır bütün şehirlerde vatandaşların gönlüne girmek istediğini ve bu suretle hizmet yaptıklarını belirten Kurum, şunları dedi:

“İnşallah 4 gün sonra tüm Türkiye’ye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan büyük bir müjde verecek. Bu müjde çerçevesinde yeni sosyal konutlarımızı 81 ilimizde ve ilçelerimizde vatandaşlarımıza kazandırıyor olacağız. Gençlerimiz, emeklilerimiz, şehit ve gazi ailelerimiz, asgari ücretli vatandaşlarımız aldıkları maaşla ev alabilecekler”

BU ARSALARA KENDİ EVLERİNİ YAPABİLECEKLER

“Gençlerimiz okullarını bitirdiklerinde, hayata atılacakları an yine bu sosyal konut projesinden faydalanabilecekler. Hem sosyal konut hem de altyapılı arsa vereceğiz inşallah. Vatandaşlarımız, altyapısını ve imar planını hazırladığımız bu arsalarda kendi evlerini yapabilecekler”