Gündem

Gülşen’in Bodrum’da olduğu iddia edilmişti; ünlü şarkıcı avukatı aracılığıyla açıklama yaptı! Meğer Gülşen’in ev hapsi o şehirdeymiş…

Ünlü şarkıcı Gülşen Bayraktar Çolakoğlu, bir konserinde imam hatip lisesinden mezun olanlara yönelik söylediği sözler nedeniyle gözaltına alınmış ve ardından tutuklanmıştı. ‘Ev hapsi’ şartı ile tahliye edilen Gülşen Bayraktar Çolakoğlu’nun ev hapsini nerede geçirdiğine ilişkin ortaya atılan iddialara ünlü şarkıcıdan yanıt gecikmedi.

GÜLŞEN’İN ‘EV HAPSİ’ TARTIŞMAYI BAŞLATTI

Hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca açılan dava sonucu TCK’nin 216. maddesi kapsamında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan cezaya çarptırılan Gülşen Bayraktar Çolakoğlu, 25 Ağustos Perşembe günü tutuklanarak, cezaevine gönderilmişti. Avukatları aracılığıyla İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesi’ne itiraz eden Gülşen Bayraktar Çolakoğlu, ‘ev hapsi’ şartıyla tahliye edildi. Mahkeme, Gülşen Bayraktar Çolakoğlu’nun tahliyesinde ‘konutu terk etmeme’ şartını koşarken; ünlü şarkıcının hangi konutta ev hapsine alındığı sosyal medyanın yeni tartışma konusu oldu.

TALAT ATİLLA, GÜLŞEN’İN BODRUM’DA OLDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanan Gülşen Bayraktar Çolakoğlu hakkında dün gazeteci Talat Atilla ilginç bir iddiada bulundu. Gülşen Bayraktar Çolakoğlu’nun ev hapsini İstanbul’daki evinde değil, Bodrum’daki evinde geçirdiğini iddia eden Talat Atilla, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda; “Şarkıcı Gülşen ev hapsi şartı ile tahliye olunca özel uçakla geldiği Bodrum’da ev hapsini geçiriyor. Çünkü… Ev hapsi cezası aldığı gün Gülşen’in nüfusu İstanbul’dan Bodrum’a alındı” iddiasını ileri sürdü. O iddialara Gülşen Bayraktar Çolakoğlu’ndan jet hızında yanıt geldi.

AÇIKLAMA GÜLŞEN’İN AVUKATINDAN GELDİ

Hakkında ortaya atılan ev hapsini Bodrum’da geçirdiği iddialarına ilişkin karşı bir açıklamada bulunan Gülşen Bayraktar Çolakoğlu, avukatı Emek Emre aracılığıyla kamuoyunu bilgilendirdi. Müvekkilinin ev hapsinin İstanbul’daki evi yerine Bodrum’daki evinde geçirdiği yönündeki iddiaları yazılı bir açıklama ile yalanlayan Emek Emre, müvekkilinin İstanbul’daki evinde tahliye şartını yerine getirdiği konusunda kamuoyunu aydınlattı. Öte yandan gazeteci Talat Atilla’dan bu açıklamaya karşılık bir açıklama gelmedi.