Emlak

Uygun fiyattan satışa çıkan bu işyerleri için acele edin; Türkiye İş Bankası, son günü açıkladı! İşte detaylar…

İcradan satışa çıkardığı gayrimenkulleri ihale ile satan Türkiye İş Bankası, ihale sonuna geldiği iki ayrı gayrimenkul hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. İhalesi bitecek olan her iki gayrimenkulün de işyeri olduğunu duyuran Türkiye İş Bankası, işyerlerinden birinin Bursa’da; diğerinin ise Konya’da yer aldığını açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, İKİ AYRI İŞYERİ İÇİN İHALE SONU UYARISI VERDİ

Bir süredir satışta olan işyerlerine gelen teklifler sonrasında ihale sonuna doğru yaklaştığını duyuran Türkiye İş Bankası, bugün iki ayrı işyeri için ihalenin sona yaklaştığını kamuoyuna açıkladı. İhalesinin sonuna geldiği işyerlerinin birini Bursa ilinden satışa çıkaran Türkiye İş Bankası, diğer işyerinin ise, Konya ilinde yer aldığını duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN BURSA’DAKİ İŞYERİ İÇİN BUGÜN SON

Bugün içerisinde ihalesi tamamlanacak olan işyeri hakkında detaylıca bir bilgilendirme gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, satışa çıkardığı işyerinin Bursa ilinin Orhangazi ilçesinin Muradiye Mahallesi’nde yer aldığını açıkladı. Satışta olan bu işyerinin genişliğini 422 metrekare olarak kamuoyuna duyuran Türkiye İş Bankası, işyerinin hem dükkan hem de depo olarak kullanıma uygun olduğunu belirtti. İhale başlangıç bedelince ilk teklifi almış olan Türkiye İş Bankası, bu işyeri için ihaleyi 1 milyon TL’den açtı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN KONYA’DAKİ İŞYERİ İÇİN DE SON GÜN BUGÜN

İhalesinin sonuna yaklaştığı ikinci işyeri için de bilgilendirme gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, bu işyerinin Konya ilinden satışa çıktığını açıkladı. Konya ilinin Selçuklu ilçesinin Sancak Mahallesi’nden satışa çıkan bu işyerinin 100 metrekare olduğunu bildiren Türkiye İş Bankası, işyerinin hem mağaza hem de dükkan olarak kullanıma uygun olduğunu duyurdu. Öte yandan ihalesi bugün bitecek olan bu işyeri için Türkiye İş Bankası’nın istediği ihale başlangıç bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı.