Gündem

315 bin TL’den başlayan fiyatlar ile otomobil satın almak için sadece 3 gün kaldı! Ziraat Bankası, tek tek açıkladı…

İcradan satışa çıkardığı araçları ihale ile satan Ziraat Bankası, ihalenin sonuna yaklaştığı bazı araçlar için kamuoyunu bilgilendirdi. Bir adet Peugeot 301’in satışını tamamlayacak olan Ziraat Bankası, iki adet de Renault Megane’ın satışını tamamlayacağını açıkladı.

ZİRAAT BANKASI, PEUGEOT BİR ARAÇ İÇİN İHALE SONU UYARISI VERDİ

İhalesini tamamlamak üzere olduğu araçları tek tek kamuoyu ile paylaşan Ziraat Bankası, İstanbul’dan satışa çıkardığı “34 DEU 960” plakalı araç için ihale sonu uyarısı verdi. 2020 model bir Peugeot 301 için ihaleyi tamamlayacak olan Ziraat Bankası, aracın ihale başlangıç bedelini 315 bin TL olarak belirledi. İhale başlangıç bedelince ilk teklifi de alan Ziraat Bankası, ihalenin bugün içerisinde sona ereceğini açıkladı.

ZİRAAT BANKASI, RENAULT BİR ARAÇ İÇİN SON GÜNLER DEDİ

Ziraat Bankası’nın ihalesinin sonuna yaklaştığı bir başka araç İstanbul’dan satışa çıkardığı Renault marka bir araç oldu. Model yılı 2018 olduğu öğrenilen “34 BBZ 273” plakalı aracın bir Renault Megane olduğu öğrenildi. İhalesi bugün içerisinde sona erecek olan bu araç için ihale başlangıç bedelini de açıklayan Ziraat Bankası, bu bedeli 440 bin TL olarak belirledi. Öte yandan Ziraat Bankası, bu araca ihale başlangıç bedeli oranında ilk teklifi aldı.

ZİRAAT BANKASI, BAŞKA BİR RENAULT ARAÇ İÇİN DE UYARI VERDİ

Aynı şekilde İstanbul’dan satışa çıkardığı bir başka Renault araç için de ihale sonu uyarısı veren Ziraat Bankası, bu araç için kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Aracın plakasını “34 BKL 320” olarak kamuoyu ile paylaşan Ziraat Bankası, 2018 model olan bu Renault Megane aracın ihalesinin 3 gün sonra, yani 16 Eylül 2022 tarihinde sona ereceğini açıkladı. İhale başlangıç bedeli 435 bin TL olan bu araç için Ziraat Bankası’nın aldığı son teklif de bu oldu.