Editörün SeçtikleriGündem

Kötü haber sabah saatlerinde geldi: Peş peşe açıklandı! 89 vatandaşımız hayatını kaybetti

Koronavirüs salgını artık o kadar gündem de olmasa da veriler halen aktarılmaya devam ediyor. Bu kapsamda gelen bir son dakika haberine göre sabah saatlerinde kötü haber geldi. Peş peşe açıklama yapıldı. Sağlık Bakanlığı’nın resmi web sitesinden yapılan duyuruya göre 5-11 Eylül tarihleri arasında 89 vatandaşımızın hayatını kaybettiği belirtildi.

2019 yılında hayatımıza giren koronavirüs hastalığı hala devam ediyor. Vaka ve vefat sayıları sıfırlanmış değil. Hastalık ilerlemeye devam ederken, aşılama çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

25 BİN 143 KİŞİ TEDAVİ GÖRDÜ

Bakanlığın yaptığı son açıklamaya göre tespit edilen vaka sayısı 22 bin 441 olarak açıklandı. Bir hafta içerisinde vefat eden vatandaşlarımızın sayısı da 89 olarak kayıtlara geçti. Bakanlık tarafından açıklanan resmi rakamlar göre 5 – 11 Eylül 2022 tarihleri arasında ülke genelinde 22 bin 441 kişide koronavirüs vaka sayısı tespit edilirken, 25 bin 143 ise gördüğü tedavi sonrasında iyileşti

BİR HAFTA İÇİNDE 89 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Hastalık can almaya devam ederken, son bir hafta içerisinde 89 kişi koronavirüs hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti ve son rakamlara göre ülkemizde 101 bin 68 kişi koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

5-11 EYLÜL KORONAVİRÜS TABLOSU