Editörün SeçtikleriGündem

Aşk-ı Memnu’nun yıldızları 14 yıl aranın ardından New York’ta bir araya geldi; romantik kareler sosyal medyayı bir anda karıştırdı! 

Seneler önce çekilmesine rağmen televizyon izleyicileri üzerinde etkisini hala sürdüren ve tekrarlarıyla dahi reyting sıralamasındaki yerini almayı başaran Aşk-ı Memnu dizisinin yıldız isimleri Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, aradan geçen 14 yıl sonra yeni bir yapım için yeniden bir araya geldi. Netflix’te yayınlanacak olan bir film için bir araya geldiği öğrenilen ikilinin New York’ta setten gelen görüntüleri, sosyal medya kullanıcılarını hemen harekete geçirdi.

İLK AŞK-I MEMNU’DA BİR ARAYA GELMİŞLERDİ

Kanal D ekranlarından 2008-2010 yılları arasında yayınlanan ve Ay Yapım imzasıyla seyirci karşısına çıkan Aşk-ı Memnu isimli dizi, yayınlandığı döneme damga vurmak ile kalmamış, aynı zamanda pek çok karakteriyle de hafızalara kazınmıştı. Kuşkusuz ‘yasak aşkın’ tarafları olan Bihter ve Behlül karakterleri de dizinin en çok beğenilen, en çok tartışılan ve en çok hatırlanan karakterlerinden oldu. Dönemin yıldız oyuncuları olan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u bir araya getiren Aşk-ı Memnu isimli dizi, ikilinin uyumuyla da defalarca konuşulmuştu.

14 YIL SONRA AYNI SETTE

2008 yılının üzerinden geçen 14 yıl sonra, aynı sette buluştukları öğrenilen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un müjdesi Netflix isimli dijital yayın platformundan gelmişti. Bir film için bir araya geldiği öğrenilen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un filmlerinin adı ya da konusuna ilişkin herhangi bir detay verilmemiş; sadece filmin New York’ta da sahneleri olacağı açıklanmıştı. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, New York sahneleri için geçtiğimiz gün bir araya geldi.

BEREN SAAT VE KIVANÇ TATLITUĞ, NEW YORK’U SALLADI

Birlikte ikinci kez kamera karşısına geçen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, yeni filmlerinin New York sahneleri için hazırlıklara başladı. New York sokaklarında birbirilerine bakarak poz veren Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un kareleri Netflix isimli dijital yayın platformunun resmi Twitter hesabından yayınlandı. Kareler, “New York sokaklarında Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ. Tweet bu kadar” mesajıyla yayınlanırken, sosyal medya kullanıcıları sadece dakikalar içerisinde o görüntülere binlerce beğeni ve yorum bıraktı.