Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanları

18-55 yaş arasında güzel haber geldi! Hastanelere personel alımları başladı: KPSS ve mülakat şartı yok

İş arayanlar özellikle İŞKUR üzerinden hastane personel alımlarını yakından takip ediyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilana göre hastanelere personel alımlarının başladığı belirtildi. Çeşitli meslekler için yapılacak alımlarda adayların ortalama 18-55 yaş arasında olması gerektiği belirtildi. Detaylar haberimizde

Alımların şu an için sadece özel hastaneler için olduğu belirtildi. Hastanelere başlayan personel alımlarında KPSS şartının aranmadığı duyuruldu. Ancak özel hastane olduğu için hem İŞKUR’un hem de özel hastanelerin belirttiği şartları taşımak gerekiyor.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Alımların şu an için sadece online İŞKUR üzerinden olacağı açıklandı. Hastane personel alımları sürekli olarak güncellenmeye devam ediliyor. Aşağıdaki link üzerinden güncel personel alımlarını yakından inceleyebilirsiniz.

HASTANE PERSONEL ALIM ŞARTLARI NELER?

Hastane personel alımları için şartların genel olan kısmı açıklandı. İlanların içeriğine göre şartlar değişkenlik gösterebilir. 18 yaşını tamamlamış ve 55 yaşını tamamlamamış kişiler için personel alım şartları şu şekilde:

En az ilkokul mezunu olması,

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,

-18 yaşını geçmiş olması,

-İŞKUR’a kayıtlı olması kayıtlı değilse kayıt yaptırması,

-Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması

-Bazı ilanlar için dil şartı da aranmaktadır

Gece vardiyasında çalışmaya uygun olmak

HASTANE HİZMETLİSİ ALIMI

KLİNİK DESTEK ELEMANI ALIMI

TEMİZLİK GÖREVLİSİ (HASTANE)