Gündem

İzmir’de feci trafik kazası: 1 kişi öldü, çok sayıda yaralı var!

İzmir’de feci trafik kazası meydana geldi… İzmir’in Çiğli ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan midibüs, karşı yönden gelen ve yolcu indirmek için duran yolcu minibüsüne çarptı. Kazada yolcu minibüsünden inen kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Egekent’te meydana geldi. Mustafa Kılıç yönetimindeki midibüs, karşı yönden gelen ve yolcu indirmek için duran Mehmet Yıldız yönetimindeki yolcu minibüsüne çarptı.

Yolcu minibüsünden inip yolun karşısına geçmeye çalışan Bülent Ünal midibüsün altında kalırken, çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde ise midibüsün altında kalan Bülent Ünal’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Yolcu minibüsünde bulunan ve yaralandığı belirlenen 6 kişi ise sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastalenere kaldırılarak, tedaviye alındı. Bülent Ünal’ın cenazesi, savcı ve polisin kaza yerindeki incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.