Gündem

Geline düğün gününde şok: düğünde kocasının sevgilisinin hamile olduğunu öğrendi; düğün salonu birden karıştı! Herkes birbirine girdi! Meğer…

Geçtiğimiz akşam Zonguldak’ta gerçekleşen bir düğün alışılmışın dışında sahnelere tanıklık etti. 32 yaşındaki öğretmen Beyza Uzgören ile 37 yaşındaki mühendis Aykut Gümüştaş’ın Zonguldak Polisevi’nde gerçekleşen düğünü, damadın ‘hamile olduğunu iddia eden sevgilisi ve ailesi’ tarafından basıldı. O esnada yaşananları korku dolu gözler ile izleyen gelin Beyza Uzgören, çok geçmeden gerçeği anlayınca, düğün salonunun havası birden değişti.

DAMADIN ARKADAŞLARINDAN TEHLİKELİ ŞAKA

Mühendis olan Aykut Gümüştaş’ın aynı zamanda tiyatro ile de ilgilendiği öğrenildi. Arkadaşları Aykut Gümüştaş’ın düğününü unutulmaz bir sürpriz ile bölen Zonguldak Sanat Tiyatrosu Yönetmeni Erhal Koltuk ile oyuncular Serap Dumlupınar, Semih Canbulut ve Onur Berber düğünde oldukça inandırıcı bir performans sergiledi. Çığlıklar atarak düğünü basan Serap Dumlupınar, Aykut Gümüştaş’ın ‘hamile olan sevgilisi’ olduğunu iddia etti. Serap Dumlupınar’ın yanında gelenler ise, hamile sevgilinin ailesini canlandırdı. Salondaki herkesi Serap Dumlupınar’ın başarılı performansı karşısında donup kalırken, tiyatro oyuncusu karnındaki yastığı çıkardı ve üzerinde ‘Bir yastıkta kocayın’ yazan yastığı gelin ile damada tuttu.

GELİN, BAĞLANTIYI HEMEN ÇÖZDÜ

Serap Dumlupınar’ın salona girişiyle oldukça şaşırmış olan öğretmen Beyza Uzgören, durumu çok geçmeden anladığını belirtti. Düğünündeki sürprizi değerlendiren Beyza Uzgören, konuya ilişkin; “Gerçekten hamile zannettim. Doğuracak zannettim. ‘Bir bebek geliyor olabilir’ diye düşündüm. Ama ondan sonra ‘Aykut’ diye bağırınca bu işte bir terslik var dedim. Sonra yastık olduğunu anladım. Eşimin tiyatrocu olduğunu bildiğim için son kısımda izlemenin keyfini sürmeye başladım. Çok keyifli ve çok güzeldi. Hem bizim için çok güzel bir anı oldu, hem de ileride çocuklarımıza izletirken anlatabileceğimiz çok paha biçilmez bir anı bıraktıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.