EkonomiEditörün SeçtikleriGündem

Banka kesenin ağzını açtı: 35 bin TL promosyon ödenecek! Ay sonunda hesaplara yatırılacak

Bankalar arasında son dönemlerde promosyon yarışı gündem oldu. Emeklilere yönelik banka promosyonu konusunda rekabet devam ederken Yapı Kredi 7 bin 500 TL promosyon ödemesi vereceğini açıklamıştı. Banka son olarak yaptığı açıklamasında kesenin ağzını açtıklarını belirterek 30 Eylül’de ödeme yapacaklarını belirtti. 35 bin TL promosyon ödemesi detayları haberimizde

Emekliler çoğunlukla maaşlarını 3 kamu bankasından alıyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank bu bankalar arasında bulunuyor. Ancak bu bankalar diğer bankalara göre promosyon ödemelerini çok düşük tutuyor.

30 EYLÜL’DEN İTİBAREN ÖDENMESİNE KARAR VERİLDİ

Özel bankalar promosyon ödemesi konusunda yarış haline girdiler. Yapı Kredi Bankası 7 bin 500 TL’lik emekli ikramiyesi veriyor. Konuya ilişkin yeni bir karar aldığını açıkladı. Tam tamına 35 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

Yapı Kredi, kendi şubelerinde sigorta ürünlerini sattığı Allianz’ın çalışanlarına 30 eylül itibariyle 35 bin lira promosyon ödemesi yapacak.

35 BİN TL ÖDENECEK

Konu ile ilgili olarak Allianz’dan çalışanlarına gönderilen elektronik postada, “Allianz Türkiye olarak içinde bulunduğumuz zor koşullarla mücadelede elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Hepimizin maaş hesabının bulunduğu banka ile 3 yıllık promosyon anlaşmasını başarılı bir şekilde sonuçlandırarak önemli bir tutar elde ettik. 3 yıllık dönem için elde edilen bu tutar hepimizin 30 eylül tarihinde eşit olarak dağıtılacaktır. Tek seferde toplu ve maaşına ek olarak yatırılacak olan tutar net 35 bin liradır.” denildi.