Gündem

325 bin TL’den başlayan fiyatlar ile Ankara’da satışa çıkarılan yeni işyeri ve konutları Ziraat Bankası’ndan! Üstelik hepsi…

İcradan satışa çıkarılan konutlar ve işyerleri arasına yenilerini eklemiş olan Ziraat Bankası, bugün itibariyle Ankara ilinden bir işyeri ve iki konut için ihale sürecini başlattı. Üstelik Ziraat Bankası, fiyatları 325 bin TL’den başlayan bedeller ile belirledi.

ZİRAAT BANKASI, ANKARA’DAN YENİ BİR İŞYERİNİ SATIŞA KOYDU

Satıştaki icralık gayrimenkullerinin listesini sık sık güncelleyen Ziraat Bankası, bu kez Ankara’dan bir işyeri için ihaleye başladı. Ankara’daki yeni işyerini şehrin Sincan ilçesinin Atatürk Mahallesi’nden satışa çıkaran Ziraat Bankası, dükkan ya da mağaza olarak kullanıma uygun olan bu işyeri için kamuoyunu detaylıca bilgilendirdi. Genişliği 45 metrekare olan bu işyerinin ihale başlangıç bedeli ise, 325 bin TL olarak Ziraat Bankası tarafından belirlendi.

ZİRAAT BANKASI, ANKARA’DAN İLK KONUTU AKYURT İLÇESİNDEN SATIŞA ÇIKARDI

Ziraat Bankası’nın yeni satışa koyduğu bir diğer gayrimenkul konut oldu. Konutları arasına yeni eklediği Ankara konutu hakkında detaylıca bilgi veren Ziraat Bankası, konutun Akyurt ilçesinin Yıldırım Mahallesi’nden satışa çıktığını duyurdu. Bu bölgede bulunan bir apartmanda yer aldığı öğrenilen konutun genişliği ise, Ziraat Bankası tarafından 130 metrekare olarak ilan edildi. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu konut için istediği ihale başlangıç bedeli 400 bin TL oldu.

ZİRAAT BANKASI, ANKARA’DAKİ İKİNCİ KONUTU SİNCAN İLÇESİNDEN İHALEYE AÇTI

Ankara’dan satışa çıkardığı ikinci yeni gayrimenkulü de konut olan Ziraat Bankası, bu kez Sincan ilçesinde yer alan bir konut için ihale sürecini başlattı. Sincan ilçesinin Atatürk mahallesinde bulunan bir apartmanda yer aldığı öğrenilen konutun genişliği Ziraat Bankası tarafından kamuoyuna 110 metrekare olarak bildirildi. Öte yandan geniş olan bu daire için Ziraat Bankası’nın istediği ihale başlangıç bedeli 622 bin 500 TL olarak açıklandı.