Ekonomi

TEB 3 ay ertelemeli, hoş geldin faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı!

Son dönemlerde hızla yükselen küresel enflasyon, tüm dünyada etkisini göstermeye devam ederken, ülkemizde enflasyonun dünya ortalamasının fazlasıyla üzerinde seyretmesi, vatandaşların nakit ihtiyaçlarını artırıyor. Birçok vatandaş çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına alternatif arayışlarını sürdürüyor. Bu noktada ise genellikle bankaların sunmuş olduğu ihtiyaç kredileri tercih ediliyor.

Özellikle bankaların son dönemlerde müşterileri adına sunduğu kampanya fırsatları, ihtiyaç kredilerine olan talepleri artırıyor. Birçok bankadan kredilere yönelik kampanya fırsatı gelirken, bir kredi kampanyası da TEB’den geldi. TEB, 36 aya varan vadelerle “Hoş Geldin” faizli ihtiyaç kredisi sunuyor. TEB’in sunduğu ihtiyaç kredisinden yararlanmak için ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar…

TEB’DE HOŞ GELDİN FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan TEB, 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi sunuyor. TEB müşterisi olmayıp TEB’e başvuruda bulunanlar, yüzde 1,64’ten başlayan faiz oranlı ihtiyaç kredilerinden yararlanabiliyor. TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası dahilinde sunulan 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredilerinde aylık %1,64’ten başlayan faiz oranları sunuluyor ve bu kredi kampanyasından, yeni TEB müşterisi olanlar yararlanabiliyor. Aynı zamanda kampanyalı kredi kapsamında, 3 aya kadar borç erteleme imkanı da bulunuyor.

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYA DETAYLARI

Ertelenen kredilerin ödeme planlarında, ilk taksit olarak ödenen tutar erteleme faizinden oluşuyor. Ayrıca erteleme faizini içeren taksit, talep edilen vadeye ek olarak ekleniyor ve bu taksitle birlikte toplam vade sınırı 36 ayı aşamıyor. İhtiyaç kredisine kredi tutarının %0,5’i kadar tahsis ücreti, %10’u kadar da BSMV dahil ediliyor. Ayrıca kredide faiz oranları, müşterinin kredi notuna, talep edilen kredi faiz oranlarına ve vade sürelerine göre değişiklik gösterebiliyor. İsteyenler CEPTETEB Mobil üzerinden, İnternet Şubesi’nden veya TEB şubelerinden başvuruda bulunabiliyor.