GündemEditörün Seçtikleri

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in evliliklerindeki sorunun sebebi ortaya çıktı! Açıklama Hadise’den geldi; boşanma dilekçesi çoktan verilmiş…

Ünlü şarkıcı Hadise ile ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler’in dört aylık evliliklerinde kriz yaşadıkları yönündeki haberler doğru çıktı. Hadise ve Mehmet Dinçerler’in boşanmaya karar verdiği öğrenilirken, çiftin boşanma konusunda anlaşmalı değil, çekişmeli bir yol izleyeceği açıklandı. Açıklama Hadise’den geldi.

BOŞANMA HABERİNDEN ÖNCE SOSYAL MEDYA HAMLESİ GELDİ

Boşanma iddialarını doğrulamadan önce karşılıklı sosyal medya hamleleri gerçekleştiren Hadise ve Mehmet Dinçerler’in sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıktığı görüldü. İlk takibi Hadise bırakırken, ardından takibi bırakan isim ise Mehmet Dinçerler oldu. Hadise, geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmıştı. Bugün ise, sosyal medya hesabında yer alan ‘Dinçerler’ soyadını kaldırdı. Bu hamlenin üzerine ise, fotoğrafları tutan Mehmet Dinçerler, bugün Hadise ile olan fotoğraflarını kaldırdı.

HADİSE VE MEHMET DİNÇERLER’İN BOŞANACAĞI KESİNLEŞTİ

Bir süredir iddia olarak gündemlerde dolaşan Hadise ve Mehmet Dinçerler’in boşanacağı yönündeki haberler, ünlü şarkıcı Hadise’den gelen açıklama ile birlikte kesinleşti. Sosyal medya hesabından az önce bir açıklama gerçekleştiren Hadise, boşanmanın anlaşmalı bir şekilde olmayacağının da altını çizdi. Hadise’nin gerçekleştirdiği açıklamada; “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” ifadeleri yer aldı. Böylelikle Hadise ve Mehmet Dinçerler’in boşanma sürecinin başladığı öğrenildi.

HADİSE’NİN DİLEKÇESİ BOŞANMA NEDENİNİ ORTAYA ÇIKARDI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde sahne aldığı Azerbaycan konserinde ‘Hayatını kısıtlayanlara sıfır tolerans’ mesajı veren Hadise’nin Mehmet Dinçerler’den yaşamına karıştığı için ayrılma kararı aldığı iddia edilmişti. Hadise’nin basına sızan boşanma talebi içeren dilekçesinde de iddialara benzer ifadeler yer aldı. Sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başlaması nedeniyle Mehmet Dinçerler ile ayrılık talebinde bulunan Hadise, bu konuda üzerinde hissettiği psikolojik baskı nedeniyle yıpranmaya başladığını ve ayrı yaşadıkları için evliliğin fiili olarak bittiğini de belirtti.