Ekonomi

Konuşanlar’ın popüler komedyeni Hasan Can Kaya polis çevirmesine takıldı; söyledikleriyle herkesi şaşırttı! “Arkadaşlar setten geliyorum!” Meğer…

Exxen dijital yayın platformundan yayınlanan ‘Konuşanlar’ isimli program ile tüm dikkatleri üzerine çeken Hasan Can Kaya, geçtiğimiz akşam polis çevirmesinde görüntülendi. Hasan Can Kaya’nın bu esnada yaptığı çarpıcı açıklamalar ise, bir hayli dikkat çekti.

HASAN CAN KAYA, SEYİRCİLERİNE SAHİP ÇIKIŞIYLA DAMGA VURMUŞTU

Biletlerinin hızla tükenmesi nedeniyle sosyal medya kullanıcıları, geçtiğimiz haftalarda Hasan Can Kaya’yı casttan gelen seyirci kullanmak ile suçlamıştı. Konuyla ilgili katıldığı bir programda konuşan Hasan Can Kaya; “Seyircilerimin bırak cast olmasını bir kişi de çıkıp, ‘Hasan Can’ın ekibinden bana şu cümleyi dedirttiler’ desin ben programımı veririm. 100’üncü bölümü çektik. ‘O cümleyi o cevabı nasıl verdi?’ diyenler oluyor. Benim zaten işim bu. Bu herkesin yapamayacağı bir durum. Bizim işimizde hep bir hile arama var. Eleştirmek isteyen her zaman bir şey bulur zaten” çıkışı ile gündeme damgasını vurmuştu.

KAYA’NIN SANSÜR KAYGISI AÇIKLAMALARI GÜNLERCE KONUŞULMUŞTU

Aynı programda kendisine yöneltilen, ‘Sansür kaygısı var mı?’ sorusunu da cevaplayan Hasan Can Kaya, “Kaygının sonu yok ama yaşamamaya çalışıyorum. Bazen kendime Hasan Can programı fazla kestin diyorum, bunlar yayınlanmalıydı diyorum. Kitle büyüdüğü için taviz vermek durumundaydık. Mizah biraz cüret işidir. Cüretin altını doldurmak gerekiyor. 30 yaşından sonra başarılı olmamım hayırlı tarafı bu oldu. Eskiden olsa kitleyi kaybetmeyeyim diye büyük tavizler verebilirdim. Şu anda uzun vadede beni neyin bitirebileceğini biliyorum. Beni rehavet bitirebilir. Mizah yapma isteğin azalır ve neşeni kaybedersen o mizahçı bitmiştir” yanıtı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

HASAN CAN KAYA, BU KEZ POLİS ÇEVİRMESİNE TAKILDI

Bu kez polis çevirmesine takılmasıyla gündem olan Hasan Can Kaya, geçtiğimiz akşam Ulus’ta polis çevirmesine girdi. Polisin alkol muayenesinden geçen Hasan Can Kaya, kendisini çeken basın mensuplarını görünce; “Arkadaşlar setten geliyorum. Konuşanlar’ı çektik. Bu yüzden de alkol çıkmaz bende” açıklamalarında bulundu. Ardından alkolmetreyi üfleyen Hasan Can Kaya’da alkol çıkmadı. Polisin kendisine alkolmetreyi göstermesi üzerine basın mensuplarına işaret eden Hasan Can Kaya; “Bana değil, basın mensuplarına gösterin. Gördüğünüz gibi alkol yok. Alkol kullanırken asla araç kullanmam. Kolay gelsin sizlere” dedi.