GündemEditörün Seçtikleri

Arka Sokaklar dizisinden ilginç Mesut Komiser kararı; bu karar çok konuşulacak! Şevket Çoruh diziye her an geri dönebilir…

Kanal D ekranlarından 2006 yılında seyirci karşısına çıkmaya başlamış olan Arka Sokaklar dizisi, bu sene itibariyle 16. sezonunu ardında bıraktı. Şimdilerde 17. sezon için hazırlıklara başlayan Arka Sokaklar dizisinde bu sezona dek Mesut Komiser rolünü canlandıran Şevket Çoruh diziden ayrılma kararı aldığını geçtiğimiz günlerde açıklayarak, dizinin seyircisini bir hayli üzmüştü. Arka Sokaklar dizisinden ilginç bir Şevket Çoruh kararı çıktı.

ŞEVKET ÇORUH, DİZİDEN AYRILDIĞINI DOĞRULAMIŞTI

Mesut Komiser karakteriyle Arka Sokaklar seyircisinin gönlünde adeta taht kurmuş olan usta oyuncu Şevket Çoruh’un bu sezon dizide yer almayacağı iddia edilmişti. İddiaların ardından açıklama gerçekleştiren Şevket Çoruh, sosyal medyadan gerçekleştirdiği açıklamada; “16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler” ifadelerini kullanarak, kadrodan ayrıldığı haberlerini doğrulamıştı.

ARKA SOKAKLAR MESUT KOMİSER HAKKINDAKİ KARARINI VERDİ

Arka Sokaklar dizisinin 16.sezon finalinde vurulduğu bilinen Mesut Komiser’in ölerek diziden çıkıp çıkmayacağı büyük bir merak konusu haline dönüşmüştü. Türk sinema ve dizi tarihinin duayen ismi Türker İnanoğlu’nun imzası ile ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon için çekimlere başladığı öğrenildi. Çekimlerin başladığı bilgisine ulaşan gazeteci Birsen Altuntaş, Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda Mesut Komiser’in tedavi görüyor olarak gösterileceğini ve ölmeyeceğini iddia etti. Henüz yapım ekibi tarafından doğrulanmış bu iddiaya göre, Şevket Çoruh’un dönmek istediği anda kadroya geri dönebileceği ortaya çıktı.