Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Seren Serengil’in Şeyma Subaşı paylaşımı ortalığı karıştırdı: Şeyma ne içiyor? Gizli çekilen görüntüler ortaya çıktı

Şeyma Subaşı’nın yeni çıkan görüntüleri herkesi şoke etti. Gelen bir son dakika haberine göre Subaşı2nın sevgilisi ile yurtdışında özel bir partide uyuşturucu madde kullandığı iddia edildi. O anları Seren Serengil, sosyal medya hesabından paylaşınca resmen ortalık karıştı. Sosyal medyada Şeyma ne içiyor? Konusu gündem oldu.

Şeyma Subaşı’nın yurt dışında bir partide uyuşturucu madde kullandığı iddia edildi. Başka birinin çektiği görüntüleri paylaşan Seren Serengil, görüntüleri Instagram hesabından paylaştı. Görüntülerde Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Meedo ile birlikte uyuşturucu madde kullandığı iddia edildi. Ancak Şeyma Subaşı’ndan henüz bir açıklama gelmedi.

KOKAİN KULLANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Daha önce de uyuşturucu kullandığına dair birtakım paylaşımları olduğu iddia edilen ŞEyman Subaşı’nın bu görüntüleri büyük yankı uyandırdı. Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile birlikte kokain olduğu tahmin edilen uyuşturucu maddeyi kullanırkenki görüntüleri ses getirdi.

Şeyma Subaşı’nın kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapması bekleniyor. Şeyma Subaşı daha önce uyuşturucu kullandığına dair iddiaları reddetmişti.

SEREN SERENGİL PAYLAŞTI: ‘ŞEYMA NE İÇİYOR?’

Magazin programcısı Seren Serengil, Şeyma Subaşı’nın görüntülerine yer verdi. Seren Serengil, Instagram hesabından Şeyma Subaşı’nın o anlarını paylaşarak ‘Şeyma ne içiyor? Yarın paylaşacağız’ notunu düştü.