Emlak

560 bin TL’ye 7 adet arsa satın almak için hala geç kalmadınız! TEB’in fırsat satışları eylül ayında da devam ediyor…

Gerçekleştirdiği icralık satışlarda sunduğu fırsatlar ile kamuoyunun dikkatini şimdilerde üzerinde tutan bankalardan biri olan TEB, eylül ayı fırsatlarından ilkini kamuoyu ile paylaştı. Van ilinden 7 adet arsayı satışa çıkaran TEB, tüm arsalar için 560 bin TL ihale başlangıç bedeli istedi.

TEB’İN EYLÜL AYI FIRSATI VAN’DA

Yeni ayda birbirinden cazip teklifler ile gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen vatandaşların karşısına çıkan TEB, eylül ayında Van ilinden satacağı arsa ilanı için fırsat uyarısı vardı. Tek bir ihale ile 7 adet tarla ve çayır satacak olan TEB, tarlalarının altısının arsa niteliğinde; diğer birinin ise çayır niteliğinde olduğunu duyurdu.

TEB, ARSALARIN PARSELLERİNİ AÇIKLADI

Van ilinin Gürpınar ilçesine bağlı olan Cevizalan Köyü’nde bulunan yedi adet arsa için detayları kamuoyu ile paylaşan TEB, arsaların parsellerini sırasıyla; 142 ada 15 parsel,147 ada 126 parsel, 137 ada 4 parsel,140 ada 10 parsel, 150 ada 54 parsel, 150 ada 55 parsel ve 150 ada 82 parsel olarak açıkladı. Arsaların genişliğine ilişkin de bilgi vermeyi ihmal etmeyen TEB, arsaların toplamda alıcısına 187 bin 186 metrekarelik bir kullanım alanı sağlayacağını duyurdu.

TEB, YEDİ ARSA İÇİN TEK BİR FİYAT İSTEDİ

Van ilinin Gürpınar ilçesinden satışa çıkardığı yedi ayrı arsa için ihaleyi tek açan TEB, yedi arsanın tek bir fiyattan satışa konacağını böylelikle kamuoyu ile paylaşmış oldu. Arsaların tamamı için piyasa bedellerinin çok altında bir fiyat biçmiş olan TEB, arsaları 560 bin TL ihale başlangıç bedeli ile satışa çıkardı. Teklifleri bu fiyat üzerinden ihale bitimine kadar alacak olan TEB, ihaleye katılım için ise, 56 bin TL’lik bir teminat bedelinin bankaya ihaleye teklif vermeden önce yatırılmasını istedi.